Peste 4000 participanti la conferința Empower Network din Austin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

(Articolul de mai jos este o contribuție adusă site-ului MlmNews.opv.ro de Bogdan Edițoiu.)

Peste 4.000 de persoane au participat, în perioada 18 – 20 ianuarie, la conferința Empower Network organizată în Austin, SUA. La eveniment s-au discutat cele mai noi strategii de marketing și de promovare prezentate de membrii fondatori, cât și strategiile prezentate de cei mai puternici membri care fac parte din sistem, participanții având astfel acces la informații prețioase despre dezvoltarea afacerii.

Lansat pe 31 octombrie 2011 de către David Wood și David Sharpe, Empower Network a atras peste 80.000 de membri activi și a plătit mai mult de 23 milioane de dolari în comisioane (Ianuarie 2013).

Una dintre cele mai cunoscute voci în domeniul de network marketing, site-ul Business For Home, i-a acordat afacerii Empower Network Premiul pentru inovație și momentum. Tot Business For Home menționează și performanța lui Vick Strizheus, care s-a înregistrat în Empower Network în urmă cu o lună și a câștigat deja bonusuri de 700.000 de dolari, stabilind un nou record în industrie – cel mai mare câștig în cel mai scurt timp.

Empower Network oferă o platformă de blog ușor de folosit, unde se pot posta informații și se pot atrage lead-uri care să se transforme în vânzări, un punct atractiv al acestui sistem fiind comisionul de 100% primit la vânzarea produselor.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar