Pentru MLM-isti cu simtul umorului: MLM-ul in varianta "Las Fierbinti"

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Pentru că e sfârșit de săptămână, vă recomandăm un episod din serialul “Las Fierbinți”. Este o recomandare însă doar pentru MLM-iștii cu simțul umorului, deoarece una din temele parodiate în acest episod este chiar MLM-ul.

Și, într-adevăr, niciun mit referitor la MLM nu scapă neabordat în această concentrare de replici tipic românești, de la analogia MLM-iștilor cu niște sectanți și mersul “cu miloaga” pe la prieteni, până la încercări disperate de a face recrutări și veșnicele invocări ale piramidelor și escrocheriilor.

O comedie pură, originală, cu un subiect specific românesc […] Acțiunea se petrece în satul Fierbinți, acolo unde existența locuitorilor se desfășoară după reguli ancestrale, lent, fără un scop precis, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne – așa este descris pe site-ul ProTV serialul “Las Fierbinți”.

Descrierea spune totul, iar noi vă invităm să vă plecați  în fața artei și să dați liber la umor, chiar dacă în primele momente veți simți ce înseamnă expresia de-a râsu-plânsu’. Îi veți putea revedea cu plăcere pe Maia Morgenstern, care va rămâne nerecrutată până la finalul episodului, sau pe iluzionistul Johannes și veți rămâne cu unele replici deloc superficiale. Cum ar fi, de exemplu,  o replică dată de adepții Sfântului William care s-au rătăcit pe ulițele satului distribuind pliante și sunt întrebați de polițist unde vor să meargă: Pe unde n-am mai fost.


[slideshow post_id=”4100″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar