Paulo si Liliana Alves sprijina echipa MonaVie Romania! Lansarea Mynt in Europa, programata in 20 iunie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

MonavieIn perioada 20-21 martie, o echipa de lideri a reprezentat MonaVie Romania la conventia organizata de companie la Madrid. Intr-un cadru de exceptie, alaturi de peste 5.000 oameni, echipa Romaniei a avut parte de un eveniment special, diferit de experiențele anterioare, si de recunoasteri pe scena pentru munca depusa si nivelurile de cariera obtinute. Cu acest prilej au fost lansate produse si promotii noi, cum ar fi MonaVie Juice Protect si diferite pachete cu discount ce vin in sprijinul consumatorilor fideli! De asemenea, s-a stabilita data si locul urmatorului eveniment de acest calibru, din 2016: luna Aprilie, la Praga!

Evenimentul de la Madrid a avut o importanta deosebita pentru echipa Romaniei, in timpul acestuia liderul grupului Edy Ardeleanu avand o intalnire programata cu reprezentantii companiei din head office-ul central pentru a negocia implicarea MonaVie in tara noastra.

Edy Ardeleanu, liderul MonaVie Romania: In urma discutiilor, am vesti excelente pentru comunitatea MonaVie – Mynt si cei care intentioneaza sa ni se alature! S-a obtinut un parteneriat cu implicare directa cu o noua linie de intrumare, nr 1 si 3 ca si castiguri din Europa, pe linie portugheza, in mod direct cu Paulo si Liliana Alves – Diamanti Albi in MonaVie. De asemenea, s-a stabilit un prim eveniment la Constanta in data de 23 mai 2015, ce va avea loc la hotel Ibis, unde sunt asteptati toti cei ce doresc sa inteleaga ce este de fapt cultura industriei de retea si cat de important este sa investim lunar in sanatatea noastra!

Vezi un interviu cu Paulo si Liliana Alves

Lansarea diviziei Mynt in Europa va avea loc in 20 iunie si va fi simultan in 10 tari, echipa Romaniei  va fi prezenta intr-un numar destul de mare la Lisabona si in plus pentru acest eveniment exista o provocare pentru echipa: Edy Ardeleanu are ca target sa duca acolo, pe langa echipa existenta, inca 20 parteneri  noi  pe nivele de Silver si mai sus, acesti oameni vor avea totul inclus, timp de 5 zile, daca reusesc sa se califice la acest program (minim 3000 euro volum in echipa personala intr-o saptamana).

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Tudor Cristina

    Un eveniment reusit unde gazda in persoana dnei Cristina Baranescu a realizat o conexiune intre toate companiile din industria de Network Marketing. Va multumesc! Multumesc atat liderilor care au impartasit din experienta lor, cat si celor ce au inteles ca prezenta la un astfel de eveniment este imperios necesara pentru a putea sa transformam lumea intr-un loc mai bun, unde abundenta, prosperitatea si frumusetea interioara sa fie cartea de vizita a brandului pe care il cream! Felicitari noua! Si sa ne vedem la urmatorul eveniment triumfatori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar