Paul Harrison, lider european Greenfoot Global: Nu-mi spune ce să fac, arată-mi ce ai făcut tu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

paul harrison interviuConvenția Națională Greenfoot Global a avut loc sâmbătă la Sibiu, aceasta fiind precedată de un eveniment mai restrâns desfășurat vineri la București. Ambele evenimente l-au avut ca invitat special pe Paul Harrison, pe care MLM News vi l-a prezentat deja într-un interviu.

De data aceasta, am avut ocazia să stăm de vorbă față în față cu liderul european și iată mesajul acestuia transmis la finalul evenimentului de vineri.

Așa cum am promis, MLM News vă prilejuiește scurte întâlniri cu lideri de top din industrie, care pe de o parte să contureze o imagine mai clară asupra acestei industrii, iar pe de altă parte să le ofere celor implicați în domeniul de network marketing informații acceleratoare pe drumul spre succes, extrase din experiența de zeci de ani a acestor lideri de top.  Astăzi vă oferim un scurt material video, în care Paul Harrison ne respunde la două întrebări: Ce schimbare s-a produs în interiorul său atunci când, după mai multe eșecuri, a pornit din nou și a reușit? și Presupunând că are în față un partener nou înregistrat, ce întrebare ar fi cea mai potrivită din partea acestuia către Paul Harrison, astfel încât răspunsul să îi dea startul cel mai puternic în această afacere?

Urmăriți MLM News! Vom reveni cu noi informații și imagini de la evenimentele Greenfoot Global din 21 și 22 martie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar