Patru modalitati prin care iti poti creste afacerea cu ajutorul fotografiilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Dacă ai un telefon inteligent, probabil că ai și o cameră foto și îți place să împărtășești cu prietenii fotografiile surprinse prin rețele de socializare precum Facebook sau Instagram. Dar trebuie să știi că aceste fotografii te pot ajuta și la creșterea afacerii. Iată patru modalități prin care poți face acest lucru, publicate de Dsef.org:

1. Capturează fotografii cu tine și prieteni în timp ce folosiți produsul. Toate cuvintele din lume despre produsul respectiv nu se compară cu o singură fotografie. Poți organiza un concurs în care oamenii să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ei utilizând acel produs.

2. Fotografiile cu partenerii tăi sunt de asemenea importante (doar să ai permisiunea lor de a le folosi). Dacă te întâlnești cu oameni sau cu parteneri care îți folosesc produsele, fă fotografii. Oamenii vor fi încurajați să participe la viitoarele întruniri atunci când văd ce distractive pot fi.

3. Postează imagini cu lucrurile de care te bucuri ca rezultat al afacerilor tale. Ai reușit să-ți iei mult dorita vacanță datorită afacerii tale? Copiii tăi participă la un anumit program sau sport datorită afacerilor tale? Împărtășește imaginile capturate în aceste momente, și asigură-te că lumea înțelege că datorită afacerii tale ai reușit să faci lucrurile respective.

4. Postează imagini ale unor lucruri care nu au legătură cu afacerile tale. Prin postarea unor imagini cu apusuri de soare, seri cu cine reușite, etc, îți arăți latura umană. Fiecare dintre fotografiile postate le arată celor din rețeua ta că ești acolo, prin urmare oamenii își amintesc de tine. Apoi când vei posta imagini care au legătură cu afacerea ta oamenii vor fi mai înclinați să răspundă.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar