Patricia Stitzel devine prima femeie CEO Tupperware

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Patricia Stitzel devine prima femeie CEO TupperwarePatricia A. Stitzel devine prima femeie CEO Tupperware, după finalizarea procesului de succesiune planificată și alegerea de către Consiliul Director al companiei. Anunțul a fost făcut recent, însă decizia a fost luată pe 9 mai.

Stitzel a fost, începând din octombrie 2016, președinte și COO Tupperware. Anterior, a fost președinte de grup pe regiunea Americilor și a ocupat poziții de conducere cu responsabilitate ridicată în regiunile Europa și SUA de la venirea ei în Tupperware, în 1997.

„Mulțumesc Consiliului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și sunt entuziasmată să conduc această companie minunată către viitor, sprijinând realizarea scopului nostru global de a împuternici femeile prin intermediul oportunităților economice”, a declarat Stitzel într-un comunicat de presă.

Fostul CEO, Rick Goings, va deveni președinte executiv. El a pierdut funcția de CEO Tupperware după o perioadă de 21 ani petrecuți în această poziție.

De asemenea, Tupperware a numit-o pe Susan Cameron președinte director al Consiliului. Ea a fost anterior președinte și CEO al Reynolds American Inc. și a făcut parte din Consiliul Director al Tupperware Brands începând din 2011.

Sursa foto: bizjournals.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar