Pași simpli pentru dezvoltarea afacerii tale în 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pași simpli pentru dezoltarea afacerii tale în 2018Este destul de ușor să știi cum să fie afacerea ta la final de an, dar nu la fel de ușor este să ajungi acolo. Sarah Robbins, trainer, speaker și lider în industria de network marketing, propune un plan solid prin care să îți atingi obiectivele de business în 2018. Robbins consideră că pentru a avea o rețea și implicit o afacere de succes în domeniul network marketing trebuie să fii proactiv și să ai un plan.

Primul pas este să îți faci o listă – răsfoiește lista de contacte din telefon, cea de prieteni de pe facebook, mai caută și prin sertărașele memoriei, apoi stabilește o normă care să reprezintă numărul de oameni cu care ai discutat pe zi.

Dacă ești hotărât să îți mărești ritmul și să obții rezultate, trebuie să te concentrezi pe monitorizarea activității tale zilnice pentru o perioadă de 90 de zile. Acest lucru te va conduce către obținerea titlurilor înalte, volumului mai mare și, desigur, încasări mai consistente. Nu poți să controlezi ce titlu vei avea la finalul lunii, dar poți să îți controlezi activitatea zilnică, lucru care conduce la obținerea de noi recruți, ceea ce, în cele din urmă, va conduce la obținerea titlurilor și atingerea obiectivelor de volum stabilite.

Iată ce vă propune Sarah Robbins să monitorizați într-un mod serios:

1. Prospectarea și Prezentarea: conferințe telefonice cu 2 interlocutori (skype, whatssup, telefon etc.), întâlnirile live, sau discuțiile unu la unu pe care le aveți în fiecare zi!
– 3 este un obiectiv bun, 5 este un obiectiv foarte bun, 10 este un obiectiv excelent (zilnic)

2. Lifestyle Marketing și Împărțirea Mostrelor
– Poți să dai măcar o mostră, o carte de vizită sau o unealtă atunci când îți duci copiii la școală sau când ai treabă prin oraș?

3. NU-uri! – pentru că „nu”-urile te apropie de „da”-uri. Când îți cunoști șansele vei ști mai bine ce ai nevoie pentru a-ți dubla rezultatele și accelera ritmul. Acest lucru te ajută, de asemenea, să îți monitorizezi rezultatele cu sponsorul tău și să împărtășești cu echipa ta ceea ce contează cu adevărat.

ACTIVITATEA PERSONALĂ și CONCENTRAREA ZILNICĂ DISCIPLINATĂ vor fi soluția pentru orice ar merge prost în afacerea ta – ÎNTOTDEAUNA! Asta te va ajuta să îți atingi obiectivele în următoarele 90 de zile! Pentru a te pregăti, trebuie să faci următoarele 3 lucruri:

1. Stabilește un plan împreună cu sponsorul tău (dacă vrei să stabilești o oră, trebuie să fii serios în monitorizarea activității tale și să fii pregătit cu cifre și rezultatele pentru ședința cu el);

2. Ia-ți un partener de susținere – găsește pe cineva care lucrează în aceeași direcție pentru a putea discuta despre proces și rezultatele săptămânal;

3. Monitorizează activitatea zilnică – fie ploaie, fie vânt, indiferent de circumstanțe, orice ar fi! TIMP DE 90 ZILE!

Sarah Robbins este speaker, coach și lider în industria network marketingului, precum și autoare a best-sellerului “How to rock your business”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar