Parteneriatul ACN – Donald Trump continua

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Participare impresionantă, weekend-ul trecut, în Carolina de Nord, la Convenția Internațională a ACN (Rețeaua de Comunicații Americană), unde compania de vânzări directe care furnizează servicii de telecomunicații și alte servicii la domiciliu a salutat din nou prezența pe scenă a antreprenorului Donald Trump.

Alături de moderatorul Darren Hardy, editorul revistei SUCCES, Trump s-a adresat unei mulțimi de aproximativ 20.000 de reprezentanți independenți. Omul de afaceri, care a sprijinit personal ACN și oportunitatea sa de afacere în 2006, a apărut cu compania în revista Succes în 2008.

În martie 2009, ACN a devenit singura companie de marketing în rețea care a apărut într-un episod din show-ul lui Trump “Celebrity Apprentice” (Ucenicul). Show-ul a mai avut și un al doilea episod cu prezența ACN în martie 2011.

ACN a fost fondată în 1992 de către Robert Stevanovski, Greg Provenzano și frații gemeni Tony și Mike Cupisz. Cu sediul în Concord, Carolina de Nord, ACN și-a început activitatea în ianuarie ’93, inițial având doar 20 de reprezentanți independenți. Astăzi, compania este prezentă în 23 de țări din America de Nord, Europa, Pacific și Asia.

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

 1. Lucian

  Parteneriatul continua…normal…suntem nr 1 in lume in vanzare directa de telecomunicatii si servicii basice. De abia astept sa intre in Romania…:)… pana atunci creez reteaua aici in Spania…

  • GABRIEL

   As dori si eu cateva informatii despre ACN.Cum functioneaza ?

   • Catalin Costache

    ACN aniverseaza anul acesta 20 de ani de existenta. Este cea mai mare companie de network marketing in domeniul serviciilor esentiale: telefonie fixa, telefonie mobila, internet, televiziune prin cablu, securitate rezidentiala, videotelefonie, precum si gaz metan si electricitate. In prezent activeaza in 23 de tari, pe 4 continente. Incepand cu 2006 are ca ambasador pe unul dintre cei mai renumiti miliardari ai lumii, Donald J. Trump. In ceea ce priveste cum functioneaza, sistemul este special creat pentru a asigura mai ales venituri pasive care se bazeaza pe abonamentele pe care clientii le platesc lunar la serviciile respective. se castiga 10% de la toti clientii directi, oricat de multi ar fi si pana la 8% de la toti clientii indirecti din downline.urile create pe 7 nivele, indiferent de cat de multe linii se doresc a fi pornite in jurul tau. Consumul lunar personal este dat de un numar minim de 5 servicii esentiale active, care pot fi inclusiv cele personale, ori ale celor din jurul persoanei care dezvolta afacerea. Sa castigi 10% cand oamenii gatesc, se incalzesc, aprind lumina, se uita la TV, stau pe internet si vorbesc la mobil este destul de interesant nu.i asa? 😉 In Romania se asteapta deschiderea acestei afaceri in cel mult 2 ani. Personal dezvolt aceasta afacere ca sursa de venit pentru Biblioteca Romaneasca din Canada. Suntem in business din 2009 si in acest moment avem cateva sute de persoane membri activi ai echipei noastre, fiind locati atat in Europa cat si in America de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar