Parteneriat inedit între Avon și… o legendă rock: Jon Bon Jovi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jon Bon Jovi va fi imaginea noilor parfumuri “Unplugged” de la Avon, a anunțat compania. Notele celor două variante “Unplugged”, feminină și masculină, inspiră pasiune și intensitate. Jon Bon Jovi se declară încântat de parteneriatul cu o companie care oferă, de zeci de ani, sprijin celor care au nevoie de acest lucru.

“Muzica lui Jon și actele sale de caritate celebrează independența și optimismul”, explică alegerea Lily De Stefano, vicepreședintele Avon  America de Nord. “Parfumurile Unplugged trezesc o emoție similară celei pe care o inspiră Jon lumii întregi”, a adăugat aceasta.

Varianta feminină a parfumului Unplugged are note florale orientale și va fi disponibilă din octombrie 2012, iar varianta bărbătească, cu nuanțe de mosc și flori de pădure, va fi disponibilă din noiembrie  2012. Avem și o veste proastă: pentru moment, cel puțin, acestea sunt disponibile doar în America de Nord.

Avon este lider în industria de network marketing, cu venituri anuale de peste 11 miliarde de dolari. Compania are operațiuni în peste 100 de țări prin intermediul a aproximativ 5,4 milioane de distribuitori independenți. Cele mai cunoscute game ale companiei sunt Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals și Mark. De asemenea, compania Avon este cunoscută pentru acțiunile și programele sale caritabile la nivel mondial și fondurile strânse (peste 860 milioane de dolari) pentru a lupta împotriva cancerului la sân și a violenței domestice.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar