Pál Istók, noul director de vânzări pentru Romania al companiei Rain International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

marriotPál Istók este noul director de vânzări pentru România al companiei Rain International. De origine din Bacău, Pál Istók are studii în Marketing la Universitatea Corvinus din Budapesta, iar ultimii aproape 8 ani a ocupat funcția de director de vânzări pentru Ungaria și România al companiei Morinda.

Anunțul a fost făcut de managerul general pentru Europa al companiei, Aaron Palmer, în cadrul Conferinței Rain International desfășurate sâmbătă, 27 iunie 2015, la Hotelul Marriott din București. Acesta s-a declarat extrem de încântat de faptul că Pál Istók a acceptat oferta companiei și sigur că experiența noului director va veni în sprijinul partenerilor independenți în dezvoltarea pieței din România.

„Suntem la început, dar avem tot ce este necesar pentru a ne atinge țelurile stabilite: un produs extraordinar (Soul), un plan de compensare revoluționar în industria MLM și lideri excepționali demn de urmat”, a declarat Pál Istók, contactat de MLM News.

În cadrul conferinței de sâmbătă un rol important i-a revenit Dr. Ketskes Norbert, Medical Advisory Board, care a  prezentat studii preclinice ale produsului Soul și aplicațiile medicale ale acestuia.

Fondată în 2011 de Byron Belka, Rain International este o companie americană, cu sediul în Utah, lider în producerea de suplimente nutritive esențiale pe bază de semințe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar