Oriflame inaugureaza hala de productie in Noginsk, Rusia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

oriflame c 2 - 2015După o investiţie de 150 milioane de euro, noul sediu de producţie al companiei Oriflame a fost inaugurat oficial. Sediul are în compunere hale de producţie, depozite şi un centru de distribuţie.

Planul constă în producţia de şampoane, deodorante, săpun lichid, rujuri şi alte produse cosmetice în măsură să ajute consultanţii şi clienţii într-un mod mai eficient.

În vederea contopirii producţiei şi logisticii într-un singur loc, fostul sediu al companiei din Krasnogorsk a fost vândut grupului X5 Retail în octombrie 2014, iar producţia de rujuri a fost mutată la Noginsk.

Clădirile Oriflame din Noginsk sunt construite pe un teren de 26 hectare, aflat în proprietatea companiei, cu concentrare puternică pe sustenabilitate.

Magnus_Brannstrom_Oriflame

„Lansarea noii noastre fabrici în Noginsk este un reper important pentru Oriflame, întrucât piaţa din Rusia este, şi va continua să fie, esenţială pentru companie. Deschiderea unui sediu mare de producţie va sprijini suplimentar vânzările şi dezvoltarea în Rusia şi CSI. În plus, suntem cu siguranţă bucuroşi să contribuim la crearea de sute de locuri de muncă în zonă. Muncim din greu pentru a creşte eficienţa producţiei şi distribuţiei noastre, astfel încât să oferim consultanţilor şi clienţilor noştri produse inovative de calitate la preţuri acceptabile.”

              — Magnus Brännström, Preşedinte şi CEO Oriflame

Oriflame, fondată în 1967, este o companie de vânzări directe cu produse de frumuseţe, prezentă în peste 60 de ţări. Aceste produse inovative, „made in Sweden”, sunt comercializate de către aproximativ trei milioane de consultanţi independenţi Oriflame, generând astfel vânzări de circa 1,3 miliarde de euro.

Oriflame este un grup de companii din Luxemburg, cu birouri în Luxemburg şi Elveţia.

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar