Organo Gold s-a mutat în casă nouă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

OGHeadquartersOrgano Gold are un nou sediu central în care compania a investit 10 milioane de dolari.

Clădirea, care va fi cu siguranță un reper în arhitectura orașului Richmond din British Columbia – Canada, a fost inaugurată pe 30 iunie cu mare fast, printr-o ceremonie cu discursuri, turul noului sediu, dar și cu dragoni chinezești și, desigur, o masă festivă.

Clădirea de 26.000 de metri pătrați are un design eco-friendly. În exterior, s-a pus accent pe elemente naturale și organice, cu multe materiale reutilizate din clădirea originală. Acest lucru a permis minimizarea pierderilor, căci  materialele recuperate care nu au fost utilizate în noua clădire au fost donate către organizația ‘Habitat for Humanity’ pentru construcții viitoare. Interiorul clădirii are ca temă principală cafeaua, surprinsă în palete de culori de la verde la roșu și galben, accentuate prin nuanțe de maro. Fotografiile și afișajele de pe pereți sunt parte a misiunii companiei, viziunii și de istoricului gamei de produse.

Imagini de la eveniment au fost postate în timp real pe canalele de social media. Vezi imagini de la eveniment pe Twitter

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar