Organo Gold lansează Pro-B21 în Hong Kong

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

Organo GoldOrgano Gold, compania de cafea gourmet care se adresează consumatorilor cu stil de viaţă activ, a anunţat recent extinderea diviziei de suplimente odată cu intrarea pe piaţa probioticelor cu Pro-B21. Acest nou produs a fost creat exclusiv pentru piaţa din Hong Kong.

„Extinderea liniei de suplimente OG în Hong Kong este rezultatul unei cereri crescânde pentru un nivel mai înalt al calităţii nutriţiei. Pro-B21 reprezintă efortul nostru continuu pentru a sprijini stilurile de viaţă active. Este vital pentru Distribuitorii şi clienţii noştri să aibă opţiuni de produse care să le satisfacă ţelurile în ceea ce priveşte stilul de viaţă.”

         Bernardo Chua, CEO şi fondator Organo Gold

Probioticele, definite medical, sunt microorganisme vii – „bacterii bune” – care se consideră că ajută la digestie şi pot oferi alte beneficii. Cererea globală de probiotice a crescut substanţial în ultimii ani. Pro-B21 conţine o combinaţie unică de probiotice, 20 de fructe şi legume, dar şi Ganoderma lucidum, un produs exclusiv OG. Pro-B21 este preambalat în cutii cu 30 de pliculeţe pentru o lună întreagă.

„Puterea probioticelor, combinată cu beneficiile vizibile ale Ganoderma – folosită de mii de ani în medicina chineză – fac din Pro-B21 una din cele mai puternice oferte.”

         Shane Morand, cofondator şi Global Master Distributor Organo Gold

Sursa: http://blog.organogold.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar