Organo Gold isi lanseaza noul website

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

Organo Gold site nouOrgano Gold, compania mondială de vânzări directe specializată pe cafea gourmet, care se adresează consumatorilor cu un stil de viaţă activ, tocmai şi-a lansat un nou website accesibil de pe telefonul mobil. Noul site încununează toate eforturile corporaţiei într-un format mai fluent, bazat pe informaţie.

„Noul nostru website extinde la nivel digital brandul, prin crearea unei experienţe a utilizatorului simplificată şi accentuată.

Bernardo Chua, fondator, CEO Organo Gold

Site-ul este, acum, un magazin non-stop pentru programul de retail al OG, pentru evenimentele corporate şi de leadership, precum şi pentru blogurile populare OG şi canalele de social media. Pentru clienţi, site-ul oferă o navigaţie simplă, pe lângă informaţii detaliate despre produse şi companie. Pentru Distribuitori, sunt incluse instrumentele şi resursele necesare creşterii afacerii Organo Gold.

„Pe baza cercetării analitice (analytics), am încorporat noile tehnologii şi, de asemenea, o interfaţă user-friendly pentru toți utilizatorii, cu mai puţine click-uri şi mai multă informaţie utilă.”

Imam Bayazi, director Systeme şi Tehnologie, Organo Gold

Fondată în 2008, Organo Gold rămâne dedicată misiunii sale de a aduce comorile pământului către oameni prin intermediul cafelei infuzate Ganoderma şi a altor produse. OG îşi îndeplineşte misiunea conform principiilor Fundaţiei Napoleon Hill, cu care compania are o colaborare exclusivă, de lungă durată. Organo Gold îşi pune la dispoziţie gama de produse cu ajutorul celor peste 500.000 de distribuitori independenţi şi operează în peste 38 de ţări din şase continente.

Sursa: blog.organogold.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Interesanta afacerea Organo Gold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar