Organo Gold a deschis oficial piața din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 3,22 out of 5)
Încarc...

ogCompania canadiană de vânzări directe Organo Gold a deschis oficial piața din România în 7 septembrie, operațiunile din țara noastră intrând sub coordonarea Managerului regional pentru Europa de Est, Monica Nagy.

“Odată cu deschiderea pieței din România, Organo își consolidează mai mult prezența pe piața europeană, a declarat Bernardo Chua, unul din fondatorii companiei.  “România unifică practic operațiunile din Europa și zona CIS, dându-ne posibilitatea să ne servim mai bine distribuitorii și clienții din această regiune strategică”, a mai spus acesta.

“România are un potențial imens de afacere pentru Organo” a adăugat cofondatorul companiei Shane Morand. ”Una dintre cele mai mari piețe din Uniunea Europeană, România are o cultură distinctă și o istorie bogată diferită față de cea a vecinilor săi geografici. Forța de muncă educată din această țară cere produse premium mai convenabile.”

“Cafeaua, cel mai bine vândut produs Organo, este încă văzută ca un lux, o percepție greu de schimbat, care vine încă din perioada comunistă, când cafeaua nu se găsea la liber,” a spus Holton Buggs, Vicepreședinte Executiv Organo Gold. “Astăzi românii încă redescoperă această plăcere simplă, alături de alte produse care vin cu beneficii în plus, dar care au fost limitate sau nu se găseau deloc în perioada Războiului Rece.”

Produsele Organo disponibile inițial în România sunt: Gourmet Black Coffee, Gourmet Mocha, Gourmet Latte, Gourmet Hot Chocolate, King of Coffee, Green Tea, Traditional Black Tea, Espresso UNO, Espresso DUE și Espresso TRE, Organic Ganoderma Lucidum, Ganoderma Lucidum Mycelium și Organic Ganoderma Lucidum Spore Powder.

Fondată în 2008, Organo Gold este o companie de vânzări directe canadiană, care distribuie prin intermediul unei rețele de parteneri independenți diferite sortimente de cafea cu Ganoderma.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Tudor Cristian Daniel

    Realitate si adevar

  2. Paul

    “Sa se bucure de produse in perioada razboiului rece” aka un MLM consumat in tari occidentale care vine peste estul europei, in 2018. Trist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar