OPN SiteTalk s-a alăturat OneCoin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2,00 out of 5)
Încarc...

opnOneCoin și-a unit forțele cu o altă afacere de network marketing – OPN. Anunțul a fost făcut de fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova, în cadrul evenimentului OneCoin desfășurat la Budapesta. Astfel, echipele OPN la nivel global vor putea beneficia de oportunitățile oferite de OneCoin, iar OPN vine în business cu platforma sa de social networking și de marketing SiteTalk.com, dezvoltată de două legende în industrie, Frank Ricketts și Kenny Nordlund.

“Ca pionieri în zona network marketingului digital, am putut vedea că noua criptomonedă este astăzi una dintre cele mai entuziasmante oportunități din industrie, iar OneCoin s-a dovedit un lider la nivel global“, a spus președintele OPN, Frank Ricketts. “Principala resposabilitate este întotdeauna n primul rând față de membrii noștri și știm că cea mai bună alegere este aceea de a ne alătura revoluției financiare OneCoin și să ajutăm la crearea celei mai de succes oportunități din istoria industriei de network marketing. Performanța lor de anul trecut și veniturile produse de membrii săi sunt extraordinare. În plus, sinergia criptomonedei cu o platformă de social media cu propriile platforme de oferte, CashBack și Tombolă etc are un potențial extraordinar!

De lansarea sa, la finalul lui 2014, OneCoin a crescut rapid, atingând peste un miliard de euro în vânzări. După ce, în urmă cu mai puțin de un an a asimilat compania Conligus, OneCoin ia o nouă decizie în acest sens, asimilând OPN, mișcare care i-a adus aproximativ 400.000 de membri noi.

Primirea comunității OPN în familia OneCoin a fost o decizie ușor de luat dată fiind calitatea liderilor acesteia, baza sa masivă de clienți și inovațiile dovedite în marketingul digital, a spus fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova. În urmă cu câteva luni am integrat cu succes o altă companie digitală, așa încât știu că membrii OPN vor descoperi puterea oportunității noastre foarte repede. Îi vom susține 100% dedicați să îi susținem astfel încât să atingă succesul în cel mai scurt timp posibil, a mai adăugat aceasta.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (3)

  1. Bravo Onecoin si mult succes celor 400.000 de noi membrii in cea mai reala si profitabila afacere a secololui!

    • Rozalia Szabo

      Cei 450 de noi membrii carora le urezi aici succes, sunt victinele manegmentului defectuos, al OPN. Toti la randul lor, si-a cumparat pachete OPn a cate 2000 euro, si acum se vad in Onecoin, si daca doresc sa mai primeasca ceva din investitia lor, initiala, sunt OBLIGATI, sa mai achite cel putin cate 2500 euro, altfel tockenii primiti prin conversie, se pierd.nu pot mina cu ele Onecoin, numai daca isi rascumpara din nou. Asta este caz penzal, nu este de loc de laudat.

  2. marius

    A citit cineva contractul Onecoin?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar