OPN – SiteTalk, combinația perfectă între network marketing și social media

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

presedinte Sitetalk lansare RomaniaTot mai mulți lideri de top ai industriei de network marketing și chiar fondatori ai companiilor din domeniu participă la evenimentele organizate în România. Ultimul exemplu în acest sens este evenimentul Social-Media SiteTalk Day, organizat de SiteTalk – OPN (The Opportunity Network) la București pe 8 martie, eveniment care a deschis turneul european Roadshow To Success și al cărui invitat special a fost însuși președintele SiteTalk, Frank Ricketts.

Foarte interesant, multe din noutățile menționate de Frank Ricketts la București au fost anunțate în premieră în Europa. Altfel spus, participanții din România au fost primii din Europa care au aflat noutățile aduse de președintele SiteTalk.

Cofondator al SiteTalk, Frank Ricketts are o experiență de peste 35 de ani în industrie și a preluat președinția companiei în septembrie anul trecut, politica sa fiind una de simplificare a oportunității de network marketing: “Ceea ce e mai ușor de înțeles este mai ușor de explicat”, arată acesta.

Iată și câteva cifre cu care a venit Frank Ricketts la București: timpul mediu petrecut de utilizatori pe platforma SiteTalk a crescut la 21 de minute/zi, de la 4 minute – în urmă cu 8 luni. Spre comparație, timpul mediu petrecut de utilizatori pe Facebook este de 29 de minute/zi.

V-ați fi dorit să cumpărați acțiuni la începuturile Facebook? Ei bine, iată o altă informație extrem de prețioasă. SiteTalk, care acum are aproape 5 ani, a fost listat la bursă și, prin urmare, acțiunile sale pot fi achiziționate de cei care doresc să facă investiții în acest sens sau, în funcție de anumite criterii de calificare, chiar de către partenerii OPN. Conform datelor oferite de Frank Ricketts, valoarea companiei în urmă cu 8 luni era de 15 milioane de euro, în prezent fiind de 640 de milioane de euro. O acțiune a companiei valorează acum 43 de cenți, de la 5 cenți în urmă cu o lună.

Evenimentul de la București s-a mai bucurat de prezența unui invitat la fel de special. Este vorba despre un lider de top originar din Suedia, cu experiență de 23 de ani în industria de network marketing. Jan Eric Nyman, asemeni oricărui lider de top, are multe lucruri interesante de împărtășit, iar MLM News vă va facilita o întâlnire cu acesta prin intermediul unui interviu.

În România, bazele acestei rețele de socializare au fost construite de liderii Alin și Claudia Isac, nivel de Senior Director Sitetalk, începând din 3 septembrie 2009, cei doi reuşind să ajungă  în prezent la peste 27.000 de membri din 200 de ţări.

“Strategia de dezvoltare a reţelei Sitetalk nu are ca obiectiv să atace poziţia de leader a Facebook sau popularitatea acesteia. O competiţie directă există între reţelele de socializare, iar Sitetalk poate fi o completare a Facebook sau a altui tip de reţea prin faptul că se adresează utilizatorilor ce văd avantajele utilizării unei platforme online care oferă mai mult decât componentă de socializare şi entertainment. Sitetalk a pornit de la ideea de a ţine cât mai mult utilizatorii activi prin diverse module şi îşi recompensează utilizatorii nu numai pentru activitatea din comunitatea socială. Ei primesc puncte de fidelitate şi dacă utilizează platforma de licitaţii de produse electronice de ultima generaţie, dacă accesează modulul de jocuri sau îşi exersează îndemânarea în domeniul pieţei valutare prin jocuri bazate pe Forex.  Mai mult, prin modulul Deals, Sitetalk se adresează utilizatorilor persoane fizice care pot beneficia de oferte de produse şi servicii din peste 20 de ţări iar agenţii economici îşi pot promova ofertele gratuit sub forma reducerilor acordate acestor utilizatori.” – explică Alin Isac, într-un interviu pentru Business Days.

Evenimentul principal la nivel european al OPN – SiteTalk va avea loc pe 10 și 11 mai la Budapesta.

)

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar