Onyx Coale se retrage din MonaVie, dar revine…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Informația că Onyx Coale, Diamant Prezidențial în MonaVie, se retrage din afacerea MLM, după 7 ani de activitate continuă, încununată de succes a trezit întrebarea firească De ce?.  Același lucru a vrut să îl afle și Troy Dooly, într-un interviu cu Onyx Coale, prilej cu care aceasta și-a amintit momente din timpul petrecut de la începutul afacerii alături de oamenii pe care i-a ajutat.

Inițial refractară la MLM, Onyx mărturisește că a ajuns după multe insistențe la o prezentare a unui plan de compensare, însă că a descoperit imediat oportunitatea şi a început să vorbească entuziasmată cu toate prietenele. Dar, pentru că era la început şi nu ştia foarte bine ce să facă şi mai ales cum, acestea se îndepărtau de ea. După câteva luni, şi-a dat seama că va putea să ajungă totuşi în vârf, căci reuşita se datorează consecvenţei. Educarea fetelor ei, pe care dorea să le înveţe că pot reuşi orice îşi propun în viaţă dacă muncesc mult şi conştiincios, a fost ceea ce a motivat-o să îşi dezvolte reţeaua la nivel internaţional.

A învăţat că este foarte importantă invitaţia, s-a preocupat de formarea personală, dar dintre toate calităţile pe care trebuie să le aibă un vânzător bun, cea care a ajutat-o cel mai mult a fost empatia faţă de celelalte femei.

A creat mulţi lideri peste tot în lume şi i-a ajutat să câştige recompense, a vizitat multe ţări şi a legat  prietenii, a îmbunătăţit vieţile a mii de oameni şi a devenit un model de femeie de succes, inclusiv pentru fiicele ei. Nu crede în echilibru, dar crede în implicare activă în toate aspectele vieţii: atât în relaţia cu copiii, cea cu partenerul, în afacere cât şi cu sine.

Câteva din sfaturile ei pentru femeile din întreaga lume sunt:

–          să-şi considere familia o prioritate, dar să nu renunţe la afacerea lor în favoarea soţilor;

–          să se ajute între ele ca să poată face faţă cu brio tuturor îndatoririlor zilnice;

–          să nu renunţe la micile lor plăceri zilnice şi la cele câteva momente petrecute cu sine;

–          să înveţe atât din experienţele pozitive, cât şi din cele negative şi mai ales să nu repete aceeaşi greşeală de două ori!

La 46 de ani, a ajuns la concluzia că a făcut tot ce se putea în MonaVie şi acum este foarte încântată că poate să continue să scrie. Speră astfel să ajute în dezvoltarea lor personală cât mai multe femei, abordând un subiect de mare interes, „Noua eră a Network Marketing-ului – Internet-ul”.

Este foarte interesată să vadă ce companie va capitaliza profit de pe urma acestei pieţe imense deschisă prin intermediul Internet-ului şi cum femeile vor beneficia de această oporunitate, organizându-şi singure programul zilnic.

„Drumul meu către succes în MonaVie a fost pavat cu dorinţa şi viziunea de a-i ajuta pe ceilalţi” declară Onyx despre misiunea sa.

Vezi mai jos interviul realizat de Troy Dooly

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar