Onyx Coale revine în industrie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Onyx_Coale_ChairDacă vă întrebați ce mai face Onyx Coale, una dintre cele mai bine plătite femei din industria MLM cu 2 ani în urmă, ei bine, după ce și-a vândut afacerea MonaVie aceasta și-a dedicat un an copiilor săi, cu care a stat în Florida de Sud.

Spunem a stat, pentru că în acest timp a fost contactată de mai multe companii și distribuitori, primind numeroase oferte, și în final una a cucerit-o.

Onyx a fost întotdeauna pasionată de sănătate și wellness. Produsele de wellness consolidează formula ei de succes. It Works! Global i-a câștigat inima și Onyx a decis să colaboreze cu ei. Compania înregistrat o creștere în 3 ani de 1047% la nivel mondial.

“Sunt încântată să mă întorc din nou în domeniu, trăindu-mi pasiunea mea de a ajuta oamenii” a declarat Onyx Coale. Referitor la alegerea companiei, ea a mai precizat: “Primul lucru luat în considerare de mine sunt membrii echipei și clienții, iar compania trebuie să aibă sisteme de construit afaceri de succes dovedite, atât online cât și offline. Părinții nu mai vor să plece de lângă copiii și soții lor, 5-6 nopți pe săptămână, ca unică modalitate de a construi cu succes afaceri de tip MLM. Ei își doresc să aibă opțiunea de a reuși acest lucru făcând afaceri de acasă”.

Onyx a mai căutat un sistem care să fie cu adevărat duplicabil, atât online, cât și offline. Într-o epocă de marketing online, în plus față de un sistem de succes pentru clădit afacerea online, Onyx a vrut o companie parteneră cu un sistem solid și offline. De ce? Pentru ca distribuitorii să se poată bucura și de avantajele oferite de conexiunile față-în-față, reale și de comunități, în cazul în care doresc acest lucru.

Sursa: Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Nu se spune nimic despre compania Blue Diamond? o companie romaneasca care in doar 2 luni s-a extins cat alte companii consacrate in cativa ani! este realmente un fenomen in industria MLM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar