OneCoin şi-a deschis primul criptocentru în Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
olCu o bază de peste 2,7 milioane de utilizatori, rețeaua OneLife este prezentă în 190 de ţări şi se răspândeşte repede. OneLife Network (OLN) este o reţea globală în creştere, născută pe baza cursurilor despre criptomonedă și a brandului monedei virtuale OneCoin. Membrii OneLife au la dispoziție o platformă complexă cu un ecosistem de produse şi unelte de social networking. În fiecare săptămână, 10.000 de noi reprezentanţi din toată lumea intră în reţea.
 
În această iarnă, OLN a deschis primul Centru de informare despre moneda virtuală OneCoin şi în Europa, la Sofia, în Bulgaria. Oamenii interesaţi în OneCoin şi în diverse aplicaţii ale monedelor virtuale pot să-şi culeagă de aici informaţiile, informează compania.
 
Criptocentrul este primul de acest fel din istoria industriei şi se dorește, după cum se arată într-un comunicat, a fi încă un pas către a face OneCoin o monedă virtuală mai uşor de înţeles şi disponibilă pentru marele public.
 
Compania a anunţat şi introducerea secţiunii OneLife Backend, care le va da membrilor OneLife acces la toate aplicaţiile disponibile pentru ei, dar acestea sunt complet redesenate, iar sistemul, simplificat. Deocamdată, este disponibilă doar în engleză şi chineză, dar în zilele următoare va fi şi în rusă.
Echipa OneLife România a participat la ultimele evenimente mari din Europa ale anului 2016. Unul dintre acestea a avut loc chiar la București, avându-i ca invitați speciali pe Iulian Cimbala, dar și pe Andreea și Igor Alberts – cuplu situat în top 10 al celor mai mari câștiguri din domeniul de network marketing la nivel mondial.  Cel de-al doilea eveniment a avut loc la Sofia, în prezența fondatoarei companiei, Ruja Ignatova, cu această ocazie liderii europeni putând vizita noul criptocentru. Echipa OneLife România a încheiat anul cu 4 lideri la nivel de Diamant și un lider la nivel de Diamant albastru – Marian Grigore.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar