OneCoin a prezentat la Londra un brand nou, trei site-uri noi și primul produs fizic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Încarc...

lonOneCoin a prezentat un brand nou – OneLife Network – în fața a peste 4.000 de persoane prezente la conferința de la Londra din 11 iunie. De asemenea, compania a lansat trei site-uri noi, care reflectă direcțiile de dezvoltare a companiei:

  • OneCoin.eu este dedicat noutăților și informațiilor despre criptomonedă, documente legale, blockchainul OneCoin și criptovalută în general
  • OneLife.eu este dedicat rețelei de utilizatori OneCoin și oferă informații despre noile produse, cum este cazulCristi primului produs fizic OneCoin – OneTablet, tabletă prezentată, de asemenea, la evenimentul global de la Londra. Menționăm că prima tabletă OneCoin a ajuns… în România, fiind primită ca premiu surpriză de liderul local Cristi Călina, nivel de Diamant, care a participat la o licitație organizată cu o seară înainte de conferința globală în vederea strângerii de fonduri pentru Fundația OneCoin.
  • OneAcademy.eu este noul site dedicat produselor educaționale OneCoin despre criptovalută structurate în cursuri pe 6 niveluri.

Fondatoarea companiei, Ruja Ignatova, a anunțat, de asemenea, modificări menite, explică aceasta, să îmbunătățească ușurința utilizării și capitalizarea pe piață a OneCoin. Nu în ultimul rând, compania a anunțat că în scurt timp va fi gata și aplicația pentru comercianții dispuși să accepte OneCoin ca modalitate de plată.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar