OneCoin: nou blockchain și nou CEO pentru rețeaua OneLife, Pablo Munoz

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

ocOneCoin a anunțat lansarea cu succes a unui nou blockchain mai performant. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment desfășurat în Bangkok, Thailanda, la care au participat peste 11.000 de membri ai rețelei OneLife, printre care s-au numărat și o serie de parteneri independenți din România.

Un alt anunț important a fost numirea lui Pablo Munoz ca CEO al OneLife Network, divizia de network marketing a OneCoin. Motivul declarat al predării frâielor rețelei este acela că Ruja Ignatova  se va putea concentra astfel pe îmbunătățirea și dezvoltarea în continuare a criptomonedei OneCoin. În plus își va păstra un rol important în deciziile manageriale și în toate celelalte decizii legate de OneLife Network. Pablo Munoz are o experiență de peste 20 de ani în network marketing. Din CV-ul său menționăm poziția de senior vicepreședinte pentru America de Nord în AVON și pe aceea de președinte pentru întreaga regiune americană în Tupperware.

Revenind la noul blockchain, acesta aduce un număr mai mare de monede, 120 de miliarde, un număr care, anunță compania, îi permite să se extindă potrivit planurilor sale de a crea o rețea globală, puternică de comercianți. Printre alte avantaje menționate ale noului blockchain se numără securitatea și viteza acestuia, putând mina 50.000 de monede pe minut.

“Nu ne așteptăm la o modificare a prețului monedei după 1 octombrie. Valoarea monedei este dictată de cerere și ofertă – iar cererea este dictată de brand și utilitate. Dublând monedele, putem aduce monedele mai multor oameni din mai multe locuri și putem face brandul mai puternic.

De asemenea, dublarea monedelor ne permite să începem includerea comercianților care folosesc moneda, ceea ce ne va aduce într-o nouă ligă a criptomonedei, și să devenim prima alegere în materie de criptovalută a comercianților.” –  a spus fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova, care a mai menționat și alte plusuri ale noului blockchain, printre care viteza de lucru și securitatea acestuia.

Începând din 3 octombrie, partenerii independenți OneLife pot cumpăra și distribui un nou produs – OneLife Mobile App Builder, o aplicație dedicată persoanelor publice și antreprenorilor. Potrivit companiei, aplicația este foarte ușor de utilizat și oferă o soluție afacerilor mici și mijlocii de a-și mări baza de clienți într-un mod targetat și neintruziv.

Nu în ultimul rând, membrii rețelei OneLife au acum posibilitatea, anunță compania, de a se bucura de reducerile oferite de aproape 7.000 de magazine online prin intermediul platformei OneSiteTalk.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. TimTayshun

    Yeah. OneCoin is a bullshit ponzi scam. Governments don’t just sit back idle when a COMPANY begins minting its own money. Worse yet, OneCoin isn’t even cryptocurrency, as it lacks the fundamental blockchain ledger needed too make it so (and closed source dies not magically excuse the lie).

    OneCoin collapse begins in 2weeks from today. Grab popcorn. This is about to get crazy!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar