OneCoin, la al treilea eveniment în România. Vezi un interviu cu Kari Wahlroos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

KariPeste 600 de oameni au participat, sâmbătă, 5 decembrie, la cel de-al treilea eveniment OneCoin organizat în România. Participanții au venit nu doar din toată țara, ci și din afară, din Republica Moldova, Ungaria, Rusia, Suedia, Bulgaria și Italia. Un eveniment cu fast, pentru desfășurarea căruia au fost închiriate 3 limuzine și care s-a încheiat cu o petrecere de final de an pentru parteneri.

Speakerii evenimentului au fost mai mulți lideri locali, Eduard Bening, Marian Grigore și Cristi Călina, care au și introdus în scenă persoanele ce au atins noi niveluri de calificare – Safir, Rubin și Smarald. Un rol special l-a avut Cristina Oprea, care a anunțat prima donație în monede OneCoin făcută prin intermediul Fundației OneCoin România, în sprijinul unui salacopil cu dizabilități.

Invitatul special al zilei a fost Ambasadorul OneCoin în Europa Kari Walhroos, o persoană cu 24 de ani de experiență în afaceri internaționale, în peste 20 de companii. Acesta a menționat recordurile anunțate de companie: acela de a atinge 2 miliarde de dolari într-un timp record de doar 10 luni, 10.000 de persoane înregistrate zilnic și comisioane de 4-5 milioane de euro pe zi.  Vezi aici înregistrarea întregului eveniment

Mlm News s-a întâlnit, desigur, cu Kari Walhroos și vă oferă, în materialul de mai jos, un scurt interviu cu acesta:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (6)

 1. Sandu

  O companie care nu este inregistrata la Asociatia Companiilor de vanzari directe nu e credibila din punctul meu de vedere! Cum va explicati faptul ca zecile de comisioane nu sunt impozitate la sursa? La fel planul de marketing este conceput de catre dl Juha , care acum e milionar dupa ce a esuat in alte mlm, drept urmare nu avea dreptul sa participe la planul de marketing!
  Sistemul functioneaza in tari sarace prin evenimente cu mare fast!
  Nu mai promovati afaceri care nu sunt inregistrate la DSA!
  o faceti pentru o cupa de sampanie in limuzina? jenant…..

  • Camelia

   O companie serioasa, care plateste la timp comisioanele si care creste in fiecare zi. Cu totii am esuat intr-un mlm sau intr-un job, asta nu ne ia dreptul de a continua sa facem lucrurile in care credem si parerea mea este ca nici nu putem avea succes daca nu esuam macar odata. Cat despre plata impozitelor, exista o declaratie anuala de venit pe care avem obligatia, ca cetateni responsabili ce suntem, sa o depunem anual la Administratia financiara. Onecoin nu este doar o companie de vanzari directe, partea de MLM este strict optionala!

   • Sandu

    Sigur dvs si ceilalti ,, milionari,, o sa mergeti la fisc sa declarati castigurile! O compania serioasa intra cu un sediu oficial in Romania, se semneaza un contract de colaborare, nu pe lucruri virtuale!

 2. Camelia

  Chiar asa, sa ne dea si cate un laptop, un iphone, o masina si un salariu 🙂

  • Sandu

   Sa va spuna unde au serverele de minare?
   De ce nu le arata? Site.ul lor xcoinx.com e unul fictiv, in aprilie este gata cu marea afacere Onecoin, dr Ruja e doar de fatada! Nu observati ca seminarii sunt doar in tari sarace?

   • Cristina

    Nu se arata serverele pentru ca minarea nu este libera ca la bitcoin si nu se doreste folosirea onecoin in afaceri cu droguri si arme ca in cazul bitcoin. Iar seminariile se tin acolo unde oamenii nu cunosc puterea acestor monezi cryptate. Este o platforma pentru oameni simplii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar