OneCoin dezminte existența unui grup criminal în cadrul organizației

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

OneCoin dezminte existența unui grup criminal în cadrul organizațieiOneCoin dezminte existența unui grup criminal în cadrul companiei printr-un comunicat oficial, publicat luni pe site-ul său. Dezmințirea a venit în urma unor articole apărute în presa din Bulgaria și preluate ulterior de alte publicații.

„OneCoin” dorește să declare în mod oficial că anunțurile multiple recente din media despre demascarea unui grup criminal, care a spălat bani folosind cripto-valută OneCoin, sunt neadevărate și induc în eroare publicul”, se arată în comunicat.

Compania consideră că „toate acuzațiile apărute în media sunt rezultatul unei campanii intenționate și bine organizate, ce are ca scop defăimarea și distrugerea afacerii noastre.”

OneCoin a declarat foarte ferm că „nu a fost niciodată implicată în activități criminale sau ilegale în nicio țară sau teritoriu de operațiuni, inclusiv Republica Bulgară”. În plus, compania și-a reafirmat deschiderea de a coopera cu organismele de reglementare, organizațiile guvernamentale și media, și de a oferi orice informație care ar putea ajuta la clarificarea situației, legat de activitățile sale de business.

Totodată, compania a ținut să precizeze că nu a fost contactată niciun moment de vreo publicație pentru a-și putea prezenta punctul de vedere asupra a ceea ce consideră a fi „un atac intenționat asupra OneCoin, partenerilor și cripto-valutei OneCoin, precum și asupra fondatoarei, Dr Ruja Ignatova.”

De asemenea, cripto-valuta OneCoin nu face obiectul nici unei activități ilegale datorită procedurilor de complianță implementate, prin intermediul cărora se pot identifica utilizatorii și afacerile care folosesc cripto-moneda, pentru a putea împiedica spălarea de bani etc, potrivit comunicatului companiei.

Compania OneCoin a precizat în finalul comunicatului că o investigație este în curs de derulare, dar mai multe detalii nu li s-au oferit din partea autorităților competente după perchezițiile de la sediile birourilor vizate din data de 17 ianuarie 2018.

OneCoin a anunțat în aprilie 2016 deschiderea noului său sediu din Bulgaria.

Onecoin este comercializată ca valută electronică, însă are un sistem centralizat, cu o bază de date privată ce nu permite tranzacționare liberă. Promovată de Onecoin Ltd, o companie cu sediul în Gibraltar, țară considerată paradis fiscal, compania este condusă de Ruja Ignatova de origine din Bulgaria.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

 1. Buna ziua,
  rog a setine contde urmatoarele:
  sistarea,confiscarea conturilor,si trimiterea in instanta a tuturor celor care au apartinut companiei,au adus prejudicii morale si daune colaterale,sabotat emotional si material atat companiacat si partenerilor , a celor care au achizitionat pachete educ.,au manipulat in media si personal,prin lipsa de moralitate,loialitate si cointeresare in a obtine foloase materiale cat sinoi parteneri care sa ii urmeze in noul job-personal.
  Cu siguranta compania are un contract de loialitate si prestari servicii,etica ,echitate…
  multumesc !!!

 2. Nina Rotaru

  Anunțurile pe pagina noastră privitor la terțe persoane, că folosește Marca ONELIFE și propune produsele noastre persistă de mai multe luni.
  Marca ONELIFE, ONECOIN sunt Mărci Notorii înregistrate legal De ce Compania nu a aplicat legea împotriva acelor persoane.
  Înregistrarea Mărcii conferă titularului sau un drept exclusiv asupra Mărcii.
  Titularul Mărcii poate cere instanței judecătorești competente sa interzică terților sa folosească, in activitatea lor comerciala, fără consimțământul sau:
  un semn identic Mărcii, pentru produse sau servicii identice celor pentru care Marca a fost Înregistrată;
  Titularul Mărcii poate cere sa fie interzise terților, in special, următoarele acte:
  1.Aplicarea semnului pe produse;
  2.Oferirea produselor sau comercializarea ori deținerea lor in acest scop sau, după caz, oferirea sau prestarea serviciilor sub acest semn;
  3. Utilizarea semnului pe documente sau pentru publicitate.

  4.Pentru actele prevăzute mai sus, săvârșite ulterior publicării cererii de înregistrare a Mărcii, solicitantul poate cere despăgubiri, potrivit dreptului comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar