Onecoin are primul Diamant în România, iar la nivel mondial – 600.000 de membri în primul an

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 3,22 out of 5)
Încarc...

JuhaPeste 500 de persoane au participat la cel de-al doilea eveniment Onecoin organizat în România, la București. La evenimentul din 6 septembrie a fost prezent din nou Juha Parhiala, nivel de Diamant Coroană în OneCoin și ocupantul locului 6 în topul celor mai mari câștiguri  în Network Marketing realizat de Business For Home, cu 625.000 de dolari pe lună.

Intervenția lui Juha Parhiala a adus informații privind noutățile cu care vine compania Onecoin și viziunea fondatoarei Ruja Ignatova.

Ruja Ignatova s-a îndoit de faptul că vom avea 100.000 de membri într-un an, a explicat, Juha Parhiala, adăugând că în decembrie, la împlinirea unui an de la începutul proiectului, compania va avea 600.000 de membri, acum fiind foarte aproape de acest număr. În fiecare zi, 7 milioane de euro intră în companie, iar valoarea Onecoin a crescut de la 0,1 euro până la 1,95 de euro, a mai spus liderul de origine finlandeză.

Juha Parhiala a pus un accent deosebit pe viziunea companiei, arătând că aceasta are un plan pe termjuha3en lung, nu doar pe un an sau doi sau până se vor termina de minat monedele Onecoin. Ce se va întâmpla de acum încolo? Vom aduce valoare monedei noastre. Când vom mina 30% din totalul monezilor, vom lansa prima platforma de comercianți, cu  100 – 150 de mii de magazine online. Partenerii chinezi construiesc o astfel de platformă pe care o vom lansa la sfârșitul anului la Singapore și o vom deschide oficial în primul trimestru anul viitor. De pe această platformă poți cumpăra produse, de la medicamente, la Ferrari si Rolex. În loc să primești un discount, proprietarul magazinului îți va da tokeni pe care îi poți folosi la minare, pentru a primi monede Onecoin în schimb. De asemenea, fiecare membru va putea crea un program pentru consumatori, care vor face cumpărături pe această platformă, iar membrul va primi tokeni pe care desigur, îi va putea transforma în monede Onecoin – a explicat Juha Parhiala. Partenerii chinezi sunt de părere că această platformă va duce valoarea Onecoin la jumătatea anului viitor la 26- 27 de euro – a adăugat el.

De asemenea, liderul Onecoin a adus câteva argumente în sprijinul expansiunii pe care o va avea criptovaluta în general. El a menționat aici Turcia, țara care folosește cel mai mult criptovaluta în viața de zi cu zi, cu 130-170 de mii de transferuri zilnic. De asemenea, a menționat o declarație a Guvernului chinez, care a declarat că va crea propria criptomonedă, și faptul că Guvernul Americii investește milioane de dolari pentru a învăța oamenii să folosească criptovaluta.

diamCe se va întâmpla atunci când 70% din monedele Onecoin vor fi minate? Explicațiile vin tot de la Juha Parhiala.  Algoritmul de minare va fi făcut public astfel încât minarea va putea fi făcută de oricine. Tot atunci se va da drumul la un nou șir de tranzacții, achiziționarea de monede Aurum Gold Coin cu monede Onecoin.

În cadrul evenimentului din 6 septembrie au avut loc și primele recunoașteri Onecoin România: peste 35 de persoane s-au calificat la nivel de Safir, 4 persoane calificate la nivel de Rubin, printre care liderii Marian Grigore și Cristi Călina, o persoană calificată la nivelul de Smarald, Andrei Bordas Mohorea, si o primă calificare în România la nivelul de Diamant Onecoin, reușită de Renana și Leontina Drach Drul (în foto).

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (7)

  1. Felicitari tutror celor care ati fost acolo, felicitari celor care sunteti parte din acest val de viitori milionari si felicitari celor care intelegeti ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul dar sa il castigati!!!

  2. Onecoin, a demonstrat ca este o Oportunitate de Valoare, care se asociaza Oameni de Valoare si in care se creeaza Un Leadership de Valoare! Respecte!

  3. Intr-un interval de timp scurt Echipa Onecoin Romania a demonstrat ca Onecoin este afacerea cea ma profitabila a acestui an. Prezenta numeroasa la cel de al doilea mare eveniment din Romania a demonstrat ca noi am resusit sa transmitem oamenilor informatia corecta despre conceptul Onecoin. Felicit pe toti cei ce sau calificat si in special pe sponsorii mei Andrei Mohorea si Renana& Leontina Drul pentru ajutorul acordat tuturor celor ce au solicitat. Noi nu ne oprim aici, in lunile urmatoare vor fi mult mai multi calificati in echipa Onecoin Romania si avem ambitia si perseverenta de a ne califica la nivelurile cele mai inalte din companie

  4. istrate rodica

    felicitari

  5. Am o intrebare, daca investesc bani in OneCoint si stiu cum sa-i programez sa ies in castig, asta inseamna ca voi fi milionar??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar