Oferta Conligus: produse de lux, licitații și MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

auctionscreensOportunitățile în domeniul de network marketing se dovedesc din ce în ce mai variate, venind în întâmpinarea tuturor preferințelor. De data aceasta, vă aducem în atenție platforma Conligus (în traducere, Pentru profit), aflată în prelansare la nivel internațional, inclusiv în România. 

Produsele disponibile în acest sistem sunt oferite de branduri cunoscute de lux și variază de la încălțăminte, îmbrăcăminte, electronice, până la excursii sau bijuterii. Achiziția acestor produse se poate face prin licitații de către membrii Conligus, care vor plati maxim 9% din valoarea produselor, iar ridicarea produselor se face, fără costuri suplimentare de transport, de la magazinul de desfacere al producătorului respectiv cel mai apropiat de locuința cumpărătorului.

Înregistrarea în sistem se poate face fie gratuit, pe un link recomandat, fie prin achiziția unor pachete oferite de companie pentru cei care vor să dezvolte și o afacere în sistem de network marketing. O noutate a sistemului este aceea că aceste pachete de pornire includ acțiuni care aduc membrilor de la început profit din rulajele companiei, putând reprezenta venitul pasiv la care tind toți cei care încep un business de tip MLM.

Preînregistrările sunt deja posibile și în România, Conligus estimând să dea startul licitațiilor în octombrie simultan în peste 180 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Imi cer scuze public pentru promovarea unei asa zise “afaceri” care se numeste Conligus si care promoveaza licitatii online, iar atunci cand castigi refuza sa iti ofere premiul din asa zise “motive tehnice” ( dovada castigarii licitatiei o aveti in pozele de mai jos ) , dar in schimb face mare galagie cand un anume italian pe care nu il stie nimeni, ii este inmanat premiul de 5000 euro. https://www.youtube.com/watch?v=P3KN4-KRO4k
    Voi cum ati proceda atunci cand castigati 5000 euro si nu va este inmanat ? Pentru printscreen intrebati personal !

  2. poti sa dai mai multe amanunte
    te rog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar