Oana și Răzvan Petcu – primul nivel de Diamant Organo Gold din Europa de Est

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 3,56 out of 5)
Încarc...

OGSfârșitul de an a adus pentru Organo Gold primul Diamant din Europa de Est. Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru compania Organo Gold în Romania, fiind și anul deschiderii oficiale a pieței, în data de 11 octombrie 2015.

Creșterea puternică a rulajelor în următoarele două luni după această dată a dus la calificarea, în România a primului nivel de Diamant din zona Europei de Est. Performanța a fost realizată de familia Oana și Răzvan Petcu, doi oameni de afaceri cu experiență de peste 6 ani în industria de network marketing. Nivelul atins de cei doi lideri se traduce în rulaje de peste 500.000 euro în România în luna decembrie 2015.

De asemenea, nivelul de Diamant a venit însoțit de noi nivele de calificare, 3 niveluri de Smarald, cu rulaje de peste 100.000 euro, realizate de Diana Misail, Madalina Ungureanu și Ionuț Florea, 3 niveluri de Rubin, cu rulaje de peste 50.000 euro, realizate de Alexandra și Dragos Dican, Aneta Horhogea și Sergiu Voicea, si peste 20  de niveluri de carieră de Safir calificate, fiecare cu rulaje de peste 15.000 de euro.

Vezi, mai jos, povestea Organo Gold România, spusă de Răzvan Petcu imediat după deschiderea oficială a pieței:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Ioana C.

    Razvan Petcu degeaba e lider pentru ca detine arta manipularii. In este la a treia companie mlm si de fiecare data se foleseste de cei care cred el. A dat un tun la Nuskin, la fel a facut si la Organo si acum a adus o noua companie travel. El are succes pentru ca stie sa manipuleze in masa. De fiecare data il urmeaza 50 de tauni si el beneficiaza de pachetareala lor. A mintit oamenii si acum incearca sa-i minta cu o noua companie.

  2. Alexandru

    L-am cunoscut la Organo pe acest Razvan Petcu. Nu e un lider cum il prezinta unii si altii. Nu ne-a invatat decat sa vanam alti lideri si nu ne-a oferit un sistem de instruire. Toti liderii de network din tara , vorbesc mult, folosesc strategii de NLP, dar nu te intata nimic cum sa-ti construiesti un brand si cum sa relationezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar