O soluție străveche a medicinii moderne, de la Capra Nera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

AgIntrodusă pe piața din România încă din august 2009 de Capra Nera, Aqua Argenta este un produs cu vânzări record, dovedind aprecierea de care se bucură în rândul distribuitorilor companiei și al clienților acestora.

Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintată) este un germicid natural – elimină bacterii, virusuri și ciuperci, în urma unui contact de doar câteva minute. Stimulează funcția leucocitară, crescand imunitatea organismului, facilitează detoxifierea organismului, combate radicalii liberi, având efect puternic antioxidant.

Este sigura în utilizare și eficientă pentru toate vârstele). Nu are contraindicații, efecte adverse și nici reacții secundare. Administrarea internă pentru bebeluși, copii sau adulți este de 1 – 5 ml în funcție de greutatea corporală, fiind eficientă în: gripă, răceli, viroze, tuse cu expectorație, infecții bacteriene ale căilor respiratorii superioare și inferioare, infecții fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial sau genital, ulcerații ale cavitătii bucale, sângerări gingivale, afte, candidoză bucală, infectii genitale, infecții vaginale, candidoze, infecții urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinală, ulcer gastrointestinal.

Se utilizează, în funcție de localizarea afecțiunilor: oral, inhalată sub formă de vapori fini, sub forma de clismă, dușuri, spălături vaginale, sub formă de picături în ochi, urechi și nas sau aplicată topic.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar