O romanca, la conducerea operatiunilor Amway in trei tari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Enache lider AmwayRomânca Ioana Enache, directorul general al operaţiunilor Amway în România şi Bulgaria, a preluat conducerea afacerii companiei în Grecia cu începere de la 1 ianuarie 2015. Ea va coordona o reţea de aproape 80.000 de antreprenori Amway din cele trei ţări.

Ioana Enache s-a alăturat echipei Amway în 2012, ca manager al operaţiunilor companiei în România. Ea a coordonat extinderea Amway în Bulgaria, în 2014.

Ioana are 22 de ani de experienţă în vânzări, marketing, comunicare, strategie şi management al schimbării. Ea a lucrat înainte pentru companii locale mari, precum GlaxoSmithKline, A&D Pharma şi OMV Petrom.

Amway este una din cele mai mari afaceri de vânzări directe din lume. Compania are un portofoliu de peste 400 de produse consumabile din domeniul frumuseţii, nutriţiei, îngrijirii personale şi a căminului. Vânzările sale au atins 11,8 miliarde de dolari în 2013.

Grupul operează în 30 de pieţe din Europa, iar România se situează în Top 10. Vânzările Amway în România în 2013 au fost de aproximativ 17 milioane de dolari, potrivit datelor oficiale ale Ministerului Finanţelor.

Sursa: romania-insider.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar