O recomandare. Că tot vorbim de network marketing – opinie de Roxana Ionescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

Dintre numeroasele training-uri la care am participat în ultimul timp, unul pot să-l recomand în mod special iubitorilor industriei de Network Marketing. Trezește Liderul din Tine, al lui Liviu Păsat. Workshopul, care joi seară s-a desfășurat la București, e o gură de aer proaspăt pentru network-marketer-ul cu experiență, care își croiește greu loc în rândul oamenilor de afaceri din România, și un start-up foarte bun pentru cel aflat la început.

Era vremea unui astfel de start-up. Era vremea ca, într-o industrie în creștere, să crească și numărul celor care vor să devină profesioniști. Era vremea ca Network Marketingul să fie făcut din ce în ce mai mult cu profesionalism. Pentru că imaginea MLM-ului din România a fost alterată în bună măsură de lipsa de profesionalism.

Ce puteți găsi la Trezește liderul? Informație de calitate și probată, cu exemple de impact, ușor de reținut;  tehnici actualizate de abordare și trucuri ingenioase pentru evitarea sau ieșirea din situații delicate etc.

Țelurile dvs. vor fi fixate încă de la începutul serii, iar la finalul acestui maraton de 5 ore veți ști și cum, și veți fi atât de motivați să vă dezvoltați afacerea încât să le atingeți… sau să vă apucați de sport 🙂 sau ambele… nu mai rămâne decât să puneți în aplicare uneltele din caietul de curs și să repetați… și să repetați… și din nou, să repetați… Când ați învățat și-i puteți învăța și pe alții, atunci vă duplicați și deveniți profesioniști.

Oamenii au nevoie de lideri care să aibă viziune și care să-i poată conduce către stilul de viață pe care și-l doresc, indiferent că acesta înseamnă mai mult timp liber, venituri suplimentare sau venituri pasive etc.
Sau altfel spus, lumea este în criză… de oameni buni. Iar network marketingul este despre oameni, și este despre dezvoltare personală, și este despre mentorat, și este despre lideri… Da, era vremea! Network-marketeri, fiți profesioniști în ceea ce faceți și creați valoare! Ea se va întoarce însutit la dvs.

Un prim pas poate fi workshopul Trezește Liderul din Tine.

P.S. La finalul celor 5 ore Liviu Păsat era plin de energie. Datorită oamenilor din sală, explică el.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar