O radiografie a succesului, cu Steven Lund, cofondatorul Nu Skin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

5307893d734bf.preview-620Scurt interviu oferit recent de cofondatorul Nu Skin Steven J. Lund publicației Daily Herald. Președintele consiliului de administrație al Nu Skin Enterprises, Steven J. Lund a deținut înainte funcția de președinte și director executiv. Înainte de a se alătura Nu Skin Enterprises, Lund a lucrat ca avocat la o firmă particulară de avocatură specializată în răspundere și litigii vizavi de produse. De asemenea, el este membru al Asociației Barourilor din Utah, Arizona și America și a fost în Consiliul de administrație al Asociației americane a Vânzărilor Directe.

În interviu Lund vorbește despre succesul companiei, precizând că acesta nu se întâmplă din greșeală sau într-un vid. Adevăratul succes este produs de o mulțime de oameni grozavi care muncesc împreună și fac tot ce pot pentru a îmbunătăți viețile altora, iar succesul financiar poate fi un produs secundar al acestui efort, explică cofondatorul Nu Skin.

Întrebat care sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească un lider pentru a avea succes, Lung vorbește despre “formula” dezvoltată de Nu Skin pe baza a cinci principii fundamentale ale succesului: visează, stabilește-ți obiectivele, crede, acționează și îndrumă. Liderii care au succes în afaceri se concentrează pe aceste principii și sunt capabili să îi îndrume pe ceilalți să facă la fel, arată Steven Lund.

Următoarea tendință care va influența industria de Network Marketing este educația, în viziunea cofondatorului Nu Skin. “Afacerea noastră fiind una cu oameni, se pune accentul tot mai mare pe educație și formare în comunitatea noastră”, explică Steven Lund factorul care poate aduce o dezvoltare mai mare companiilor de vânzări directe.

Sursa: Daily Herald

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar