O poveste menită să vă inspire – Queen Underwood

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pentru că suntem în pragul Jocurilor Olimpice și pentru că sportul are foarte multe lucruri în comun cu network marketingul, vă prezentăm mai jos o poveste menită să vă inspire, povestea unei campioane, spusă de ea însăși:

“Într-o zi am să fiu cineva! O să schimb vieți și o să ajut oameni care suferă și nu au un loc spre care să se îndrepte. Într-o zi o să strâng toți tinerii din lume și o să le ofer un loc care să le aparțină și unde să simtă dragoste. O să muncesc mult și într-o zi o să reprezint SUA la Jocurile Olimpice. Într-o zi o să am părinții care să aibă grijă de mine și să mă facă să mă simt în siguranță. Într-o zi o să pot dormi noaptea fără teama că ușa se va deschide și va începe durerea. Într-o zi am să fiu “Regina ringului” și nimeni nu mă va mai răni. Într-o zi nu voi mai avea 12 ani și nu mă voi mai simți neajutorată; într-o zi am să fiu puternică și de neoprit.

Acesta este visul care m-a ajutat să merg mai departe. Acesta e visul care m-a ajutat să nu îmi pierd mințile în mijlocul abuzurilor și violurilor. Acesta este visul datorită căruia astăzi sunt fața dvs. și pot spune Sunt o campioană, atât în ring, cât și în afara lui. Sunt o câștigătoare pentru că ceea ce putea să mă distrugă, m-a făcut mai puternică, mai hotărâtă și mai focusată. Iar Fundația Living Out the Dream va ajuta tineri să devină învingători prin hotărâre și focusare. Fundația noastră va oferi sprijin și consiliere celor care au nevoie de aceste lucruri, dragoste celor care nu au avut parte de ea și siguranță și adăpost celor care abia dacă îndrăznesc să viseze la așa ceva. Fundația le va da tinerilor nu numai șansa de a visa, ci și instrumentele prin care să-și poată transforma visurile în realitate.

Succesul este o călătorie, nu o destinație. Aurul olimpic face parte din această călătorie, este începutul, nu capătul acesteia. Dovada că visurile se împlinesc. Și dacă visul meu se poate împlini în ciuda trecutului meu, o pot folosi ca dovadă că oricine își poate îndeplini visul.

Nu este vorba despre a câștiga o competiție, ci despre a crea campioni. Am făcut față abuzurilor, am învățat să-mi controlez trupul prin disciplină și hotărârea ca nimeni să nu mă mai facă să mă simt neajutorată. Astfel, voi fi prima femeie medaliată cu aur în box ca reprezentantă a SUA și… când voi fi pe podium, mă voi gândi la toate celelalte visuri care vor deveni realitate, la medaliile pe care le voi câștiga, respectul de sine pe care mi-l voi construi și la  scopurile pe care mi le voi atinge.

Londra 2012 va fi un vis care va deveni realitate, dar voi continua să visez câtă vreme vor exista campioni așteptând să li se împlinească visurile. Fundația Living Out the Dream are nevoie de sprijin pentru a face lucrurile să se întâmple. Dacă avem un vis, putem să îl împlinim.”

Sursa: Queenunderwood.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar