O masă caldă pentru 1.000 de copii și case eco – noutățile de la OneLife România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,40 out of 5)
Încarc...

ecoGala OneLife România a avut loc duminică, 5 noiembrie, la București. Evenimentul s-a bucurat de o prezență numeroasă a partenerilor independenți veniți din toată țara și chiar din afară, aceștia fiind dornici de a afla cele mai noi informații din partea companiei. Informația a fost confirmată încă o dată, moneda Onecoin va deveni publică anul viitor, mai exact din 8 octombrie.

Echipa OneLife România, condusă de Cristi Călina și Marian Grigore, vine însă cu informații la fel de apreciate de publicul prezent în sală. Este vorba despre proiecte derulate în parteneriat cu comercianții care au decis să accepte moneda Onecoin ca modalitate de plată și au recurs la serviciile platformei Dealshaker.

Menționăm în acest sens un proiect social al echipei, care și-a propus să asigure până la finalul GalaOnelifeanului o masă caldă pe zi unui număr de 1.000 de copii nevoiași din România, cu plata 100% în Onecoin. Proiectul a început cu un număr de 10 copii din București, asigură deja o masă caldă pe zi unui număr de 140 de copii din Iași și urmează, potrivit lui Cristi Călina, să se extindă în toată țara. Primul partener comercial în acest sens este restaurantul WOK UP din Iași.

Al doilea proiect extrem de apreciat se referă la construcția de case eco în parteneriat cu Eco Living Houses. Casele din acest ambient vor fi, potrivit inițiatorilor proiectului, zero energy, astfel încât facturile de întreținere să fie minime,  iar cei care locuiesc în acest ambient să se poată bucura de fructe și legume proaspete pe masă tot timpul anului. Proiectul a fost deja implementat în Cipru și va porni, din primăvară, și în România.

Vreau să mărturisesc că sunt deja chemat în foarte foarte multe țări să dezvolt acest concept și vreau să creăm o astfel de comunitate și în România. Fiecare trebuie să știe ce e bine pentru el, pentru copiii lui. Vom face un showroom live, în care oamenii vor putea locui câteva zile pentru a vedea care sunt beneficiile unor astfel de case și vom pune ofertele pe Dealshaker, pentru cei care vor să experimenteze, astfel încât să se poată plăti 100% cu monede Onecoin, a anunțat pe scena evenimentului Laurențiu Mihăilescu, fondatorul Eco Living Houses. Intenția este ca inițial casele să poată fi cumpărate 50% cu Onecoin și 50% în euro și ulterior, în timp, 100% în Onecoin.

Desigur, nu a lipsit nici momentul recunoașterilor, în care au urcat pe scenă noii lideri OneLife România, printre care și noul nivel de Diamant, Violeta Spînu. Evenimentul a fost încheiat de invitatul special, Iulian Cimbala, nivel de Diamant Albastru, care a demonstrat, cu umor, că… se poate căsători liniștit: găsește tot ce are nevoie pentru organizarea unui astfel de eveniment pe Dealshaker, cu plata în monede Onecoin.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. ionascu gheorghe

    Sunt interesat de o casa eco in Romania in Targoviste unde detin terenul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar