NuSkin aplică rigoare ştiinţifică la trendul uleiurilor esenţiale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

– un articol de Andrew McDougall –

pharmanex:nuskin splash pageUleiurile esenţiale au fost preţuite de secole în cadrul multor culturi iar, recent, odată cu schimbarea preferinţelor consumatorilor către cosmeticele naturale, uleiurile esenţiale au devenit de nelipsit în produsele de frumuseţe; iar NuSkin, în calitatea sa de producător de produse de îngrijire a pielii, şi-a pus la dispoziţie expertiza.

Odată ce a sesizat că piaţa uleiurilor esenţiale creşte rapid, NuSkin a întreprins cercetări ştiinţifice în acest domeniu, astfel că la începutul acestui an a anunţat viitoarea introducere a Uleiurilor Esenţiale Epoch în SUA, Canada şi America de Sud.

Uleiurile esenţiale pot fi folosite ca atare sau ca arome şi ele furnizează o serie întreagă de experienţe şi beneficii senzoriale şi de wellness, iar compania a confirmat că este în plan lansarea în China şi Europa.

„Având în vedere extinderea noastră la nivel global, credem că suntem ideal poziţionaţi pentru a creşte cota de piaţă rapid, deoarece lansăm uleiuri esenţiale speciale în multe din pieţele noastre internaţionale. Căutăm să ne deosebim pe piaţă prin aplicarea rigorii ştiinţifice a NuSkin la această categorie”.

        Truman Hunt, CEO NuSkin

Ca parte a brandului Epoch de la NuSkin, noua linie de uleiuri esenţiale include amestecuri realizate pe bază ştiinţifică din etnobotanică şi pune în valoare ingrediente naturale utilizate de-a lungul istoriei.

„Culturile indigene cunosc de mult valoarea substanţelor botanice şi le-au folosit pentru beneficiile lor în folosul sănătăţii. NuSkin a realizat un parteneriat cu unul din etnobotaniştii de top din lume pentru a aduce această cunoaştere în cadrul modului nostru de viaţă modern.”

        Dr. Joseph Chang, CSO (Chief Scientific Officer) NuSkin

Sursa: cosmeticsdesign.com

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar