Nu ţi-au ieşit lucrurile cum ţi-ai propus? Nu eşti singurul! Citeşte despre câteva eșecuri celebre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Famous-Failures-ARTÎn timp ce puțini pot rivaliza cu traiectoria lui Albert Einstein, de la elev slab la învățătură (cum a fost catalogat în copilărie de profesorii săi) la geniu și laureat al Premiului Nobel pentru Fizică, majoritatea poveștilor de succes includ și câteva eșecuri.

Oprah Winfrey: Cu mai puțin de opt luni înainte de prima ei mare emisiune TV, a fost mutată din scaunul ei de la WJZ-TV Baltimore prin diverse posturi de nivel inferior (citirea titlurilor în emisie, transcrieri, reportaje). Deja se cam săturase de televiziune, până când i s-a propus un talk-show local.

Michael Jordan: Inițial, legenda NBA Michael Jordan nu a reușit să facă parte din echipa de baschet a liceului și admite și alte înfrângeri, inclusiv mai mult de 9.000 de lovituri ratate în cariera sa și mai mult de 300 de jocuri pierdute. ‘Am eșuat iar și iar și iar în viața mea. Și de aceea am reușit.’

Harland Sanders: Fondatorul KFC a călătorit prin țară pentru a face marketing puiului său prăjit, dar restaurantele nu au considerat interesante cele 11 ierburi și condimente ale sale. Înainte de a-și găsi în cele din urmă un partener de afaceri, colonelul a auzit ‘Nu’ de mai mult de 1.000 de ori, precum și mai multe glume despre costumul lui alb scrobit și papion.

Norman Vincent Peale: Campionul optimismului Norman Vincent Peale a devenit atât de descurajat de refuzurile editurilor, încât și-a aruncat primul său manuscris la coșul de gunoi. Soția lui l-a scos, l-a mai trimis la încă un editor, iar restul este istorie. ‘Puterea gândirii pozitive’ s-a vândut în mai mult de 20 de milioane de exemplare.

Sursa:  Success.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar