Nu Skin Winter Village – O supriză în fiecare zi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

targNu Skin a deschis larg porțile Winter Village pentru toți clienții și distribuitorii săi. În fiecare zi a lunii Decembrie, până în ziua de Crăciun, Nu Skin își răsfață partenerii cu oferte zilnice surpriză, la preț redus cu 20-30% și transport redus cu 70%.

Ofertele Winter Village includ peste 30 dintre produsele cunoscute, dar și promoții de produse noi în ediție limitată. Terapii anti-aging nutrigenomice și epigenetice din gama ageLOC, suplimente nutritive Pharmanex, soluții etnobatonice EPOCH și produse cosmetice, toate sunt acum la îndemâna îndrăgostiților acestui brand sau a celor care consideră că acest moment este perfect pentru o primă experiență cu produse anti-aging premium.

Fiecare promoție este disponibilă pe site 24 de ore sau până la epuizarea stocului. Cu o grafică animată și extrem de prietenoasă, link-ul unde pot fi accesate ofertele Winter Village te introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Winter Village culminează cu donația Vitameal Nourish the Children. Chiar în ziua Sărbătorii Crăciunului, în 25 Decembrie, Nu Skin îi invită pe toți cei care doresc să salveze viața unui copil subnutrit din Africa, să doneze 75 de ron pentru a-i susține hrana pentru 30 de zile. Potrivit UNESCO, la fiecare 6 secunde, în lume un copil moare de foame. Nu Skin Enterprises a fost premiată 6 ani la rând cu premiul Communitas și este recunoscută la nivel mondial pentru programele sale de responsabilizare socială și intervențiile sale în țările sub-dezvoltate sau în cele lovite de dezastre naturale.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar