Nu Skin sărbătoreşte 20 de ani de la înființarea Fundației Force For Good

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

nu skin 1Nu Skin sărbătorește 20 de ani de la înființarea Fundației Force For Good.

Campania iniţială Force For Good a fost lansată împreună cu linia de produse Epoch de la Nu Skin în anul 1996. Acest brand unic de produse pentru îngrijirea pielii şi a părului a fost dezvoltat în parteneriat cu cei mai buni etnobotanişti din lume – oameni de ştiinţă care studiază relaţia dintre plante şi culturile indigene. O donaţie de 25 de cenţi din vânzarea fiecărui produs Epoch era folosită pentru conservarea mediului înconjurător, a limbilor, a stilurilor de viaţă şi a tradiţiilor popoarelor indigene din întreaga lume.

După doi ani, Nu Skin Enterprises a simţit nevoia să formalizeze eforturile filantropice prin crearea unei fundaţii oficiale. Fundația Nu Skin Force for Good a fost creată pentru a accentua sprijinul oferit copiilor şi a continuat să fie finanţată din donaţiilor produselor Epoch de la Nu Skin.

În Provo, unde se află sediul central al companiei, aniversarea a fost marcată tot printr-un gest de caritate. În 20 iunie, mai bine de 800 de angajaţi şi membri ai familiilor lor au petrecut patru ore pregătind 10.000 de mese de prânz şi sute de kituri şcolare ca să-i ajute pe copiii aflați în nevoie.

„Necesitatea acestui ajutor în sistemul nostru şcolar şi comunitate este crucială”, a declarat Kaufusi, un membru al consiliului de conducere al şcolii din Provo. „Una din şase familii locale luptă adesea pentru a procura mâncare pentru propriii copii, hrană de care au nevoie pentru a supravieţui. „Proiectul de pachet de nutriţie” pentru cei mici oferă mâncare copiilor, care altfel nu ar avea acces adecvat la hrană în timpul week-end-urilor. Noi ca o şcoală de district avem puterea de a oferi două mese pe zi în timpul săptămânii. Dar week-end-ul este o altă poveste. Week-end-ul poate însemna două zile prea lungi pentru un copil flămând”.

Astăzi, eforturile familiei Nu Skin vizează copii din toată lumea, Iată doar câteva exemple pentru eforturile depuse până acum de Fundația Nu Skin Force for Good:
–         Peste 11.000 de de operaţii pe cord pentru salvarea vieţii în China şi Asia de Sud-Est.
–         16 biblioteci construite şi utilate pentru şcolile elementare rurale din Corea de Sud.
–        Mai mult de 2.000 de oameni din Malawi au beneficiat de traininguri agricole pentru a-şi ajuta familiile.
–        Un parteneriat în derulare cu Seacology pentru a îmbunătăţi educaţia şi mediul de trai pentru tinerii insulari.
–       Burse anuale pentru Epidermolysis Bullosa Medical Research Foundation, ajutând la cercetările pentru a găsi un leac care să vindece epidermolysis bullosa.
–        Mai bine de 750 de elevi premiaţi în cadrul programului Educate the Children, menit să le ofere copiilor bani pentru a-şi continua educaţia.
–         Eforturi de ajutorare în Nepal, Malawi, Haiti, Indonezia, Thailanda, Japonia şi alte ţări afectate de dezastre naturale.

„În fiecare zi, mii de copii zâmbesc datorită eforturilor noastre colective şi suntem profund recunoscători pentru că suntem capabili să fim o adevărată forţă a binelui peste tot în lume”, a declarat fondatorul Nu Skin Steven Lund.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar