Nu Skin – flash news

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Muhammad Yunus, la forumul Nu Skin din Taiwan

Laureatul Premiului Nobel pentru Pace Muhammad Yunus, “bancherul mondial al săracilor”, cum i se spune adesea, va ține un curs despre cum poate cineva să facă un efort pentru a ajuta la schimbarea lumii, la un forum Nu Skin.

Yunus a câștigat respectul și recunoașterea internatională pentru pionieratul în oferirea de servicii bancare pentru a ajuta oamenii săraci să își revină din punct de vedere financiar.

Laureatul Nobel își va împărtăși ideile și experiențele cu participanții la forumul Nu Skin organizat în Taiwan pe 15 august.

Sursa: news.asiaone.com

Nu Skin, venituri în creștere și în 2012

Nu Skin a anunțat comenzi record în primul trimestru, de aproximativ 150 de milioane de dolari, în urma introducerii produsului ageLOC în China și Asia. Venitul raportat de companie pe primul trimestru al anului 2012 a fost de 462 milioane de dolari, cu 17% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

De la lansarea primului produs ageLOC, în urmă cu trei ani, portofoliul exclusiv de produse anti-aging a reprezentat un adevărat succes pentru Nu Skin, generând vânzări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Nu Skin desfășoară operațiuni în 52 de țări în parteneriat cu peste 850.000 de distribuitori independenți.

Ani întregi de cercetare în spatele produselor anti-aging Nu Skin

Se pare că pentru Nu Skin produsele ageLOC vor fi vârful de lance în 2012. Anul trecut, Nu Skin a accelerat cercetările anti-aging. Prezentările științifice ale companiei s-au concentrat pe cercetările științifice care fac posibilă identificarea grupurilor unice de gene ce influențează îmbătrânirea și ulterior resetarea acestora în continuare pe tipare de activitate specifice tinereții. În plus, compania a achiziționat LifeGen Technologies și baza acestora de date care are în spate peste 30 de ani de cercetare pe partea genetică anti-aging.

Sursa: 4-traders.com

Pentru mai multe informații despre compania Nu Skin și produsele acesteia CLICK AICI.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar