Nu Skin, în culisele celei de-a 68-a ediţii a Premiilor Emmy

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

nu-skin2O mulţime de actori şi actriţe au testat, în culisele celei de-a 68-a ediţii a Premiilor Emmy, desfăşurată la Microsoft Theatre din LA, cea mai recentă inovaţie în domeniul anti-aging: ageLOCme!  Printre celebrităţile interesate să afle mai multe despre ageLOCme s-au numărat şi câştigătoarele premiului Emmy, Regina King şi Courtney Vance, care au primit şi un regim personalizat de îngrijire a pielii.

„ageLOCme aduce personalizare în industria de îngrijire a pielii, oferind fiecărui om un regim adaptat la propriile nevoi și preferințe”, a declarat Scott Schwerdt, preşedinte al companiei pe regiunea America.

„A fost bine primit de la lansarea sa în întreaga lume şi suntem încântaţi de introducerea sa viitoare în regiunea Americii”.

Despre ageLOCme, am mai scris în paginile MLM News. Este vorba despre o nouă abordare a îngrijirii pielii anti-îmbătrânire care oferă o rutină de zi cu zi, uşoară, convenabilă şi personalizată. Cu ageLOCme, clienţii fac o evaluare a pielii şi, în doar câteva minute, primesc propriul lor cod de îngrijire a tenului, care este calculat în funcţie de mediu, stilul de viață, atributele lor de piele și preferințele personale. Acest cod este folosit pentru a comanda și utiliza, via dispozitivul ageLOCme, un ser personalizat din aproape 2.000 de combinaţii pentru a satisface mai bine nevoile și dorințele clientului.

Foto: Willy Sanjuan/Invision for Backstage Creations/AP Images 

nu-skin3nu-skin1

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar