Nu Skin coopteaza noi membri in echipa sa de cercetare-dezvoltare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Nu Skin Enterprises Inc. a anunțat adăugarea a trei oameni de știință la echipa sa de cercetare-dezvoltare la nivel global, respectiv pe doctorii Shelly Davis Hester, Jin Namkoong și pe cercetătorul Russell Gray.

Ei se alatură cercetătorilor deja existenți la Nu Skin, pentru dezvoltarea de produse inovatoare destinate îngrijirii pielii și nutriției. “Suntem încântați să îi primim printre noi pe acești talentați oameni de știință”, a declarat Joseph Chang, Directorul Departamentului  Științific. “Fiecare membru nou aduce un anumit set de aptitudini care vor fi valoroase în eforturile noastre multi-disciplinare de a ne extinde cunoștințele privind procesul de îmbătrânire și dezvoltarea unei conducte permanente de inovații în îngrijirea pielii și nutriție”.

Shelly Davis Hester se alătură Nu Skin ca cercetător senior asociat și va continua cercetările Nu Skin referitoare la sănătate și nutriție. Înainte de a se alătura Nu Skin, ea a urmat studii post-doctorale la Universitatea din Indiana și Universitatea Purdue, iar licența a obținut-o în alimentație, nutriție și dietetică la Universitatea Purdue din Indiana.

Jin Namkoong își aduce cunoștințele sale de biologie celulară a pielii la Nu Skin, expertiza sa în înțelegerea biologiei pielii umane. Dr. Namkoong a lucrat anterior la Chanel, ca un om de știință în laboratorul de biologie celulară a pielii timp de cinci ani. Ea a absolvit studii post-doctorale la Centrul de Cercetare a Pielii Johnson&Johnson Skin, după ce a obținut doctoratul la Rutgers, cu tema Receptorilor Glutamatului 1 (GRM1) în melanomul uman.

Russell Gray, un veteran cu șapte ani de cercetare clinică, aduce experiența sa de proiectare, executare și coordonare de cercetare clinică la Nu Skin din Premier Research International LLC., unde a studiat farmaceuticele analgezice. El va fi implicat în diverse studii clinice cu privire la produsele nutriționale Nu Skin. El a obținut o diplomă de licență în Management-ul Sanitar la Universitatea Tehnică din Colorado. În 2005, Gray a primit o medalie de onoare pentru serviciul său ca asistent medical în armata SUA, în timpul conflictului din Irak.

Sursa: Nu Skin

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar