Nu Skin: 500 de milioane de mese asigurate copiilor prin inițiativa Nourish the Children

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

NTC Malawi 05Inițiativa Nourish the Children de la Nu Skin, recent a depășit 500 de milioane de mese oferite copiilor subnutriți. Încă de la început inițiativa Nourish the Children a fost susținută de o cantitate constantă de VitaMeal care a fost cumpărată și donată de către generoșii noștri liderii de vânzări, clienți și angajați din întreaga lume – se arată într-un comunicat al companiei Nu Skin.

Inițiativa a demarat în 2002, fiind o cale inovatoare de a reduce malnutriția pe termen lung, iar astăzi facilitează donarea de hrană către peste 150.000 de copii, în fiecare zi. Fiecare masă oferă nutriția atât de necesară pentru a susține dezvoltarea atât fizică cât și mentală.

„Este înduioșător dacă te gândești la ceea ce înseamnă donarea a 500 de milioane de mese copiilor subnutriți,” spune Steven J. Lund, președinte executiv al consiliului și director executiv al Nourish the Children. ”Atingerea unui asemenea moment important reprezintă o dovadă a generozității liderilor de vânzări, a clienților și a angajaților Nu Skin și a binelui pe care îl putem realiza împreună. Suntem o familie puternică. Aceste contribuții nu doar hrănesc copiii, ci cresc și oportunitățile de învățare oferind speranță persoanelor și popoarelor nevoiașe.”

Părinții atribuie starea bună de sănătate a aiicei lor consumului de VitaMeal

Silvia are 12 ani și consumă VitaMeal de la 5 ani la un centru comunitar din Amatitan, El Salvador. Înainte de a avea mese regulate de VitaMeal, Silvia se străduia să găsească ceva de mâncare în fiecare zi și adeseori mergea la culcare flămândă. Principalul fel de mâncare pentru familia ei era tortilla cu fasole sau ouă, atunci când se găseau.

”Viața mea este diferită acum deoarece la centru comunitar mănânc mâncare delicioasă, și știu că NTC Malawi 12m-a ajutat să fiu puternică,” spune Silvia.

Fetița, căreia îi place să sară coarda și să coasă haine pentru păpuși din materiale vechi, are acum o greutate și o înălțime potrivită pentru vârsta ei.  Părinții ei pun buna stare de sănătate pe seama inițiativei Nu Skin Nourish the Children și al partenerului caritabil, Feed the Children, pentru asigurarea de VitaMeal la centrul comunitar.  Fără acest suport, părinții ei cred că dezvoltarea și creșterea ei ar fi fost serios afectate.

”Viața mea s-a schimbat datorită faptului că fiica mea are oportunitatea de a mânca sănătos, acesta fiind un lucru pe care eu nu i l-aș fi putut asigura,” spune mama Silviei.

Donațiile generoase de VitaMeal schimbă vieți precum cea a Silviei, în întreaga lume. Pentru a afla mai multe informații despre inițiativa Nourish the Children și cum puteți contribui, vizitați NourishtheChildren.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar