Noua Talk Fusion se lanseaza cu noi produse si design de site

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Talk-Fusion1Compania de comunicaţie video şi network marketing Talk Fusion anunţă mult aşteptata lansare a noii Talk Fusion către miile de asociaţi independenţi din lume în cadrul unei emisiuni speciale Dream Builder.

Emisiunea, prezentată de fondatorul şi CEO, Bob Reina, şi vicepreşedintele responsabil de Training şi Development, Allison Roberts, a oferit amănunte despre diversele adăugiri, îmbunătăţiri şi redesenări ale oportunităţii şi produsului Talk Fusion. Aceste noi stimulente, website-uri şi videoclipuri au fost proiectate să ajute creşterea gradului de succes al asociaţilor independenţi Talk Fusion şi a afacerilor lor.

“Entuziasmul este la cote maxime. 2014 a fost un an incredibil pentru Talk Fusion, iar 2015 va fi încă şi mai bun. Cu această nouă relansare, îl vom face cel mai de succes an al nostru şi abia aşteptăm să împlinim mai multe visuri în noul an.”

— Bob Reina, fondator şi CEO Talk FusionBob Reina_Talk Fusion1

Atât produsele de comunicaţie video noi şi clasice ale Talk Fusion au fost rebranduite sub stindardul CONNECT. Aceasta include şi lansarea în premieră mondială a unui demo public gratuit al Video Chat Beta, disponibil pe site-ul corporate nou, redesenat www.TalkFusion.com.

La planul de compensare în premieră mondială Instant Pay de la Talk Fusion au fost adăugate stimulente noi şi mărite, inclusiv un ceas Rolex, inele cu diamante „piatră de hotar”, precum şi extinderea faimoasei promoţii Mercedes Madness a companiei, care acum include actuala achiziţionare a unui Mercedes-Benz clasa C nou-nouţ.

Ca lider mondial în produse de comunicaţie video, Talk Fusion conectează oameni din toată lumea prin intermediul tehnologiei de ultimă oră şi a mijloacelor de a o partaja, dându-le puterea de a-şi împlini visurile. Produsele inovative ale companiei sunt puse pe piaţă de către asociaţi independenţi în peste 140 de ţări.

Fondată în 2007 de Bob Reina, CEO, Talk Fusion a introdus pentru prima dată în lume planul de compensare Instant Pay. Compania se conformează celor mai înalte practici etice de afacere şi este membră a Direct Selling Association (DSA). Reina crede cu tărie că „odată cu succesul mare vine şi responsabilitatea mare.”


Sursa: pr.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar