Noua fabrică LR – investiție fabuloasă în Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Noua fabrică LR Health & BeautyLR Health & Beauty își continuă creșterea și își extinde capacitatea de producție. Noua fabrică LR este dovada cea mai bună. Aceasta este cea mai modernă fabrică de produse Aloe Vera din Europa. Construcția este realizată la sediul companiei de vânzări directe din Ahlen (Westfalia, Germania) și va fi finalizată până în decembrie 2017.

Suma fabuloasă investită în noua fabrică LR

LR va investi 4,5 milioane euro numai în utilaje high-tech consolidându-și poziția de lider în industria fabricării și vânzării produselor de top pe bază de Aloe Vera. Construirea noii fabrici de produse Aloe Vera este o etapă din strategia creșterii sustenabile a LR. Fabrica se va întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 metri pătrați și se va axa pe producția de Aloe Vera Drinking Gels. Din 2002 până în prezent, LR a vândut peste 55 milioane de litri din acest produs.

“Am făcut Aloe Vera foarte populară în Germania și ne mândrim cu vastele cunoștințe pe care le avem în acest domeniu. Pentru a veni în întâmpinarea cererilor în creștere din partea partenerilor noștri, ne extindem capacitatea de producție din Ahlen”, a explicat Dr. Thomas Stoffmehl, CEO LR Health & Beauty.

Calitatea are prioritate zero la LR, iar fabrica va avea cele mai înalte standarde de igienă. Rezervoarele folosite la producerea gelurilor de băut sunt fabricate individual; nu există conceptul de “gata-făcut”. Fiecare dintre cele trei rezervoare high-tech are o înălțime de 6,5 metri și o capacitate de 39.000 litri.

Despre LR Group

Sub motto-ul “Mai multă calitate pentru viața ta”, LR Group, din Westfalia, Germania produce și comercializează diferite produse pentru sănătate și frumusețe în aproximativ 28 de țări. Aria de produse include cosmetice, suplimente alimentare și parfumuri. Pe segmentul parfumuri, compania, fondată în 1985, a încheiat colaborări exclusive cu celebrități ca Guida Maria Kretschmer, Karolina Kurkova și Bruce Willis. LR este una dintre companiile de direct sale de top din Europa, cu 1.200 de angajați și mii de parteneri de vânzări și clienți înregistrați.

LR Health & Beauty a înregistrat în 2016 vânzări record de aproape 258 milioane euro, cu 15% față de cifra de bază anuală.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar