Noi schimbari la varf in Avon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon a anunțat numirea lui Pablo Munoz în funcția de Senior Vicepreședinte și Președinte pentru America de Nord.  Pablo Munoz va face parte, de asemenea, din Comitetul Executiv și își va prelua noua funcție pe data de 24 iunie 2013.

Munoz va fi responsabil cu dezvoltarea companiei Avon în Statele Unite, Canada și în Zona Caraibelor.

O schimbare mai surprinzătoare a avut loc la finalul lunii trecute, când președintele său neexecutiv, Fred Hassan, a demisionat din Consiliul director. Fred Hassan făcea parte din consiliu din 1999, însă deținea funcția de președinte neexecutiv de doar patru luni. Acesta a fost înlocuit imediat de Doug Conant, un alt membru al consiliului Avon.

Potrivit propriilor declarații, Hassan a demisionat din cauza volumului foarte mare de muncă.

“Celelalte angajamente profesionale ale mele s-au intensificat, necesitând mai multă atenție. Așa că am decis că este cel mai bine pentru Avon ca unul dintre colegii mei din consiliu să-și asume președinția”, a spus Hassan.

De la Conant se așteaptă acum să continue să joace un rol important în planurile de schimbare ale Avon. În aprilie compania a anunțat reducerea a 400 de locuri de muncă și retragerea de pe piața Irlandei.

Surse: Reuters

Cosmeticsdesign.com

Avon

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar