Nikken pleacă din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

nikkenNikken își închide porțile în 14 țări, care realizează în total doar 6,1% din vânzările la nivel global ale companiei, potrivit unui mesaj transmis anumitor lideri de CEO-ul Kurt Fullen și președintele Ben Woodward, mesa citat de Business For Home.

Țările vizate sunt Australia, Singapore, Philipine, Taiwan, Finlanda, Bulgaria, Irlanda, Danemarca, Olanda, România, Ungaria, Ukraina și Spania. Această decizie afectează 10.000 de distribuitori care vor fi acum în căutarea unor noi oportunități.

“Nikken sărbătorește atingerea unei borne foarte speciale: a 40-a aniversare. Este un eveniment foarte important, din mai multe motive. Pe de-o parte este o ocazie de a lua o pauză de reflecție asupra celor mai importante lucruri noi din viețile  noastre. În același timp această aniversare este un moment potrivit pentru schimbare și de renunțare la lucrurile care nu sunt cele mai eficiente în atingerea  scopurilor noastre astfel încât să creăm mai mult spațiu pentru lucrurile care ne vor auta să ne dezvoltăm mai mult.”- este introducerea făcută de conducerea companiei.

Dincolo de schimbare, mesajul către lideri mai are două cuvinte de ordine: eficiență și simplificare. Acestea se oglindesc nu doar în închiderea piețelor neperformante, ci și în reducerea gamei de produse. Astfel, vor fi păstrate doar cele mai vândute li vor fi introduse, de asemenea, produse noi.

Ce intenții mai are Nikken la împlinirea a 40 de ani? Focusarea pe piețele  productive, introducerea unei aplicații pentru telefonul mobil, simplificarea procedurilor și un nou sistem de training online și nu în ultimul rând – un site nou.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Constantin

    Pacat de produsele extraordinar de bune . In rest nimic bun de spus fata de nimeni din conducere . Pacat de oamenii care si-au pus sperantele si au fost atrasi sa-si creeze un scop cu aceasta firma. Colaboratorii au fost abandonati . Acum nu se mai regaseste filozofia de baza prin nimic. Activitatea s-a inchis la comanda . Multe lucruri nu pot fi spuse aici dar adevarul este foarte discret si ascuns in spatele anunturilor companiei pentru cei naivi care pot crede in ei. Sa le fie rusine tuturor celor din conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar