Nikken folosește la maxim pârghia aniversării a 40 de ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

NikkenNewsPG-bannerCompania de produse de sănătate Nikken a găsit un mod interesant de a se pregăti pentru aniversarea a 40 de ani. În acest scop a fost anunțată organizarea unei convenții mondiale în Florida între 3 și 5 martie 2015.

Ineditul constă însă în modul în care compania intenționează ca prin acest moment aniversar să stimuleze participarea la evenimente a distribuitorilor de-a lungul întregului an.

Mai exact, Nikken, care și-a închis recent divizia sa de evenimente și s-a orientat către o nouă abordare a evenimentelor în colaborare cu consultanții săi, va organiza un eveniment festiv în Orlando (Florida) anul viitor, pentru un număr de până la 5000 de consultanți de vânzări din întreaga lume. Această aniversare este un obiectiv major pentru distribuitori în anul 2014, iar compania a decis să nu acorde niciun fel de premii constând în excursii partenerilor europeni anul acesta.

Ben Woodward, directorul Nikken pentru Europa, a declarat că partenerii vor avea posibilitatea de a plăti pentru excursie, dar mai ales de a se califica pentru o excursie plătită de companie: consultanții de top vor câștiga punctaj participând la evenimentele organizate de alți lideri europeni. Iar rezultatele acestei recompense oferite de companie sunt deja foarte vizibile: dacă în mod normal compania s-ar fi așteptat la o participare a 150 de persoane la o lansare de produs în Germania, la evenimentul de la Stuttgart din aprilie se preconizează prezența a aproximativ… 1000 de invitați.

Sursa: Citmagazine.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar