New Avon are un nou șef

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon Gains Most in Two Months on Plan to Eliminate JobsDivizia din SUA şi Canada a companiei Avon, vândută firmei Cerberus Capital Management, are un nou șef. Pentru conducerea noii companii, denumită „New Avon”, a fost ales un om fără experienţă în vânzări directe, dar care a deţinut funcţii executive de conducere în Abbott Laboratories și Procter & Gamble.

Scott White este cel care are, aşadar, misiunea să redreseze divizia nord-americană, cândva cea mai mare din cadrul Avon, dar ale cărei activităţi s-au diminuat mult pe piaţă – de la 2,62 miliarde de dolari în 2007 la circa un miliard anul trecut, la care se adaugă exodul reprezentanţilor de vânzări – au mai rămas 400.000 din 600.000.

Chiar dacă mulţi analişti s-au întrebat dacă New Avon nu ar trebui să vândă cosmeticele sale unui retailer sau licenţa unui mare lanţ, compania a subliniat că se va concentra tot pe vânzări directe.

„În următoarele luni, mă voi întâlni cu mulţi dintre reprezentanţii noştri, ascultându-i şi învăţând cum ar putea să-i ajute New Avon şi eu personal pentru a-şi îmbunătăţi posibilităţile de câştig şi a-şi împărătşi experienţa în interiorul marii noastre comunităţi Avon”, a declarat White, citat de Fortune.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar