Network marketingul seamănă mult cu fotbalul… e muncă de echipă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

În network marketing, liderii de succes nu se laudă cu ceea ce au realizat, pentru că realizările lor rareori sunt cu adevărat mari exclusiv prin munca proprie. Un lider de succes spune tuturor ce a reușit echipa sa să facă, ce scopuri (pe care poate nu le credeau posibile) și-au atins muncind împreună.

Fără susținerea unui întreg grup, indiferent de mărime, o echipă nu poate continua să crească. Nu poate rezista. Vă puteți simți amenințat dacă persoane înregistrate de dvs. fac vânzări mai mari, însă nu ar trebui. Dvs. i-ați ajutat să ajungă unde sunt, iar succesul lor va continua să vă construiască imperiul, deci ajutați-i. Dacă au nevoie de ajutor sau de training pentru persoanele pe care le înregistrează, ar trebui să fiți acolo pentru că acest lucru se va reflecta în venitul dvs.

Nu poți avea succes de unul singur. Cheia network marketingului este construirea unei echipe solide de distribuitori care își construiesc propria echipă și așa mai departe.  Nu o să auziți despre oameni de succes  care câștigă milioane de unii singuri, pentru că e imposibil. Nu ar fi putut ajunge acolo fără echipa lor, iar ei nu numai că recunosc acest lucru, ci îl și apreciază.

Network marketingul seamănă mult cu fotbalul. Un jucător poate părea vedetă, dar acea persoană nu ar putea face ceea ce face fără susținerea întregii echipe. Când toată lumea muncește pentru echipă, atunci îți poți atinge scopurile și te poți bucura de tot ce oferă network marketingul.

Sursa: Network Marketing Elite

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar