Network marketingul în anul de grație 2012. Școala veche vs. Școala noua de MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Ca în orice domeniu, și network marketingul suferă modificări o dată cu trecerea timpului. Ce s-a schimbat în ultimii ani? Ce e diferit între vechea și noua școală de network marketing?

“Vechea școală” de network marketing presupune networking. Relaționarea la nivel uman, nu networking în fața calculatorului, networkingul pe internet. Acea tușă personală, acele relații personale, cercul de cunoștințe personale, toate acestea s-au estompat în urma dezvoltării internetului.

Ce oferă internetul? Mai multe avantaje, printre care: ne permite acesul la mai multă informație, la mai mulți oameni, mai repede și mai ieftin. Aceste beneficii sunt foarte importante, însă legăturile impersonale create prin noua tehnologie fac și mai dificilă menținerea în rețea a partenerilor independenți și a clienților.

Poate că soluția este, ca de obicei, o cale de mijloc: utilizarea tehnologiilor “noii școli” pentru generarea mai multor prospecți și pentru o filtrare mai bună a acestora; pe de altă parte aducerea acestor prospecți la nivel de distribuitori și clienți prin construirea unor relații… pe stilul vechii școli.

Voi ce credeți? Așteptăm aici și părerile voastre.

Foto: top10onlineuniversities.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

Comentarii (0)

  1. Stefania Bumbara

    Salut, MLM-isti si cititori!
    In primul rand as vrea sa multumesc realizatorilor acestui site ca ne ofera accesul, absolut gratuit, la niste informatii pe care nu oricine ni le poate oferi!
    Acum sa revin la subiectul articolului, cred ca afacerea de tip MLM se modifica si creste, la fel ca orice alt tip de afacere, odata cu trecerea timpului, iar in ceea ce priveste “noua scoala” vs. “vechea scoala” , e bine sa se pastreze baza fundamentala pe care a luat nastere proectul (“vechea scoala”) si sa fie imbunatatita, profitand de ceea ce ne ofera tehnologia de azi, si nu numai (“noua scoala”).

NEWSLETTER
* = câmp necesar