Network Marketing Forum, ediția a treia, la final

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

img_2619-2Peste 200 de oameni au participat sâmbătă, 12 noiembrie, la cea de-a treia ediție a evenimentului Network Marketing Forum. Cu invitați speciali din 6 companii și doi traineri, evenimentul a oferit energie, inspirație și informație de calitate celor prezenți.

În cadrul evenimentului, MLM News a anunțat deschiderea platformei către cei implicați în industria de vânzări directe și network marketing. Astfel, redacția MLM News primește propunerile de articole pe adresa de e-mail contact@mlmnews.ro, iar materialele acceptate și eventual revizuite cu acordul ambelor părți vor fi publicate pe site sub semnătura autorului.

Găsim cel puțin un dublu beneficiu din această acțiune. În primul rând fiecare persoană poate contribui la dezvoltarea acestei industrii. În plus, MLM News asigură astfel și un mijloc de creștere a brandului personal, prin expunerea pe care o oferă. – a explicat acestă decizie Cristina Bărănescu, cofondator și content manager MLM News.

Finalul evenimentului a fost marcat de un moment special, Gala Premiilor MLM News, în cadrul căreia au fost oferite cele trei trofee, dar și două diplome speciale, după cum urmează:

 • Trofeul Top Lideri: Victoria Voicu, Silver Palm Manager Calivita
 • Trofeul Top Companii: LR Health & Beauty
 • Trofeul Special: Constantin D. Pavel

Cele două diplome speciale au revenit liderilor:

 • Andreea și Răzvan Spiridon, Blue Diamond Nu Skin
 • Cristi Călina, Diamant OneLife Network.

Pentru a doua oară, Network Marketing Forum a găzduit un moment comun de recunoașteri a celor mai buni recrutori, potrivit temei din acest an a evenimentului: Recrutarea.

Vezi mai multe fotografii de la eveniment într-un album publicat pe Facebook.

Organizatorul evenimentului, MLM News, le mulțumește pe această cale tuturor companiilor si liderilor implicați pentru contribuție și deschidere. Menționăm încă o dată speakerii celei de-a treia ediții Network Marketing Forum:

 • Romeo Creţu, trainer, speaker şi autorul cărţilor „Viaţa merită trăită!” şi „Gânduri primite (şi trimise mai departe)”.
 • Andy Szekely, antreprenor, speaker profesionist, trainer şi autor cu şapte cărţi la activ
 • Răzvan Petcu, Diamant Organo Gold
 • Cătălin Suman, primul OrgaLeader LR Health & Beauty România
 • Victoria Voicu, Silver Palm Manager în Calivita International
 • Lilia Scutaru, Diamant OneLife Network Republica Moldova
 • Marius Găliceanu, Double Golden Palm Manager în Calivita International
 • Răzvan Spiridon, jurnalist şi dezvoltator global de business pentru Nu Skin Enterprises
 • Iulian Prigoreanu, antreprenor, cofondator al platformei MlmNews.ro, cofondator Freeways Global.
Partenerii celei de-a treia ediții au fost: Jurnalul de Afaceri, Revista Print & add, Editura Adantis, Self Coach Systems, TimeTV.
 
Următoarea ediție a evenimentului va avea loc în prima sau a doua sâmbătă din noiembrie 2017, biletele urmând să fie disponibile în scurt timp la vânzare pe platforma nmforum.ro

Network Marketing Forum este prima serie de evenimente informaționale și educaționale dedicate zonei de vânzări directe și network marketing, având ca obiective crearea spațiului propice schimbului de experiență între profesioniștii în domeniu și consolidarea acestei industrii în România.  De asemenea, Network Marketing Forum este o întâlnire accesibilă persoanelor deschise către opţiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor şi care doresc să se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o întâlnire directă cu lideri de top din România.

nmforum.ro/network-marketing-forum-editia-iii-12-11-2016

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar